Nejste přihlášen/a.
prosím o pomoc
motor peugeot 1.4 KFX 1997 RJ MM1AP
jak mohu nasimulovat závadu tak aby se rozsvítila kontrolka motoru?
občas se v paměti závad objeví chyba ale kontrolka se nerozsvítí . vodiče , žárovka - veše proměřeno...
diagnostiku mám, pokud napr odpojim LS tak se kontrolka nerozsvítí a kdysi kdyz na autě byl LPG sací tak se kontrolka rozla kdyz byla spatna smes-tehdy se smes nastavovala sroubkem, ted namontovali sekvenčí vstřikování a kontrolka se nerozsvítí při závadě motoru diky moc
motor EGR ventil nemá. motor je řízen těmito členy :
snímač otáček
teplota motoru
snímač tlaku vzduchu v sacím potrubí
potenciometr skrtici klapky
krokový motorek na volnoběh
teplota nasávaného vzduchu
snímač detonacního hoření
lambda sonda je jen jen jedna před katalyzátorem
nic jiného motor neřídí...
takže je mozne i když je v paměti zapsáno treba nekolik chyb tak kontrolka se nerozne? případně jak mohu nasimilovat ekologii tj oblbnout to tak aby si RJ myslela ze je závada...
Mně osobně se kontrolka rozsvítila i při nedostatku paliva v nádrž,ale šlo ne o KFX ale LFY. Teoreticky jsem měl mít ještě dostatek paliva nim 4l ,ale zřejmě méně-auto začalo při přidání cuka vynechávat,rozsvítila se kontr. ,na volno motor běžel dobře,Po dolití paliva a následném staru Ko.zhasla a Cíťa jel normálně.Jinak jak píše Honza-asi jedině odpojit lambádu
Nějak matně tuším že PSA má EGR ventil jen u silnějších HáDéÍček (2,0HDi-80kW a výše).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.