Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zajistit vjezd-výjezd z domu

Od: wolf* odpovědí: 8 změna:

Jak se mám účině bránit proti bezohledným řidičům, kteří mi brání ve vjezdu a výjezdu do mého soukromého objektu(rodinný domek).Označení vjezdu cedulí, že se jedná o výjezd- vjezd je málo účinné.Jiných míst na parkování je v dosahu sice dost,ale před mým vjezdem je to pohodlné.Značku zákaz parkování na veřejné komunikaci bych asi neprosadil, protože tento jev je zde běžně rozšířený a veřejně činné orgány(policajti) nezájem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Namalovat žlutou klikatou čáru, zhotovit předvolánky na městskou policii, volat policii, postavit se sám do vjezdu,

Zákaz parkování, taková značka asi neexistuje.

toni*
hodnocení

1x

Řeším to tak, že na kraji vozovky (nejedná se o frekventovanou cestu) mám popelnici. Odstraňovat popelnici se nikomu nechce a kdyby se postavil vedle popelnice vyčníval by do vozovky 1m. Možná mám tu výhodu, že před brankou není chodník.

jarda2*
hodnocení

0x

Zavolat na policii nebo MP, aby to dali odtahnout a tedy delali neco rozumneho misto buzerovani slusnych ridicu?

Jaroušku, s úsměvem přeložím za pomoci citace:

"Zavolat na policii nebo MP, aby to dali odtahnout" a slušný odtažený řidič sdělí, kdyby "tedy delali neco rozumneho misto buzerovani slusnych ridicu"

:)

jarda2*

Nevidim to tak, SLUSNY ridic nepostavi auto pred oznaceny nebo zretelny vyjezd, ale postavi ho treba jednim kolem do louze blata, cimz stoji na verejne "zeleni" :-P

ooouuu
hodnocení

0x

Specifikujte blíže situaci! Třeba to povede ke konstruktivnějším řešením.

jabraka*
hodnocení

0x

My máme stejný případ a mám ženu od páry a ta tomu parkujícímu dala bandurskou,že si tam už nestoupne.Protože včas odjel,nedostal i nějakou ránu do čenichu.Ale nejlepší by bylo,vzít lano a vrátek a auto parkujícímu otočit napříč cesty.ten kravál,co se strhne,bych nikomu nepřál.

JABRAKA

jp*
hodnocení

0x

Měl jsem podobný problém před garáží,kterou jsem si pronajal. Poprvé jsem na sklo řidiče nalepil z pásky vykřičník (neměl jsem tužku). druhý den se to opakovalo, tak jsem zavolal městskou. za deset minut tam byli i s odtahovkou. Potom ještě několikrát (vždy se jednalo o jiné auto, protože po zaplacení litru za odtah a pokuty, si dotyčný rozmyslí kde parkovat) a je klid. Já bych si taky nestoupl nikomu před vjezd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]