Nejste přihlášen/a.
Jak se mám účině bránit proti bezohledným řidičům, kteří mi brání ve vjezdu a výjezdu do mého soukromého objektu(rodinný domek).Označení vjezdu cedulí, že se jedná o výjezd- vjezd je málo účinné.Jiných míst na parkování je v dosahu sice dost,ale před mým vjezdem je to pohodlné.Značku zákaz parkování na veřejné komunikaci bych asi neprosadil, protože tento jev je zde běžně rozšířený a veřejně činné orgány(policajti) nezájem.
Zavolat na policii nebo MP, aby to dali odtahnout a tedy delali neco rozumneho misto buzerovani slusnych ridicu?
Jaroušku, s úsměvem přeložím za pomoci citace:
"Zavolat na policii nebo MP, aby to dali odtahnout" a slušný odtažený řidič sdělí, kdyby "tedy delali neco rozumneho misto buzerovani slusnych ridicu"
Měl jsem podobný problém před garáží,kterou jsem si pronajal. Poprvé jsem na sklo řidiče nalepil z pásky vykřičník (neměl jsem tužku). druhý den se to opakovalo, tak jsem zavolal městskou. za deset minut tam byli i s odtahovkou. Potom ještě několikrát (vždy se jednalo o jiné auto, protože po zaplacení litru za odtah a pokuty, si dotyčný rozmyslí kde parkovat) a je klid. Já bych si taky nestoupl nikomu před vjezd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.