Nejste přihlášen/a.
Měl bych otázku.Vlastním Megana II z roku 2002.Auto mi sem tam nestartovalo(startér netočil jen cvakal).Přišel jsem na to,že to dělal (asi) kabel na startéru jenž měl zpuchřelou izolaci a sem tam škrtal o kostru.A o co mi jde...nejprve jsem s tím byl u mechanika co se auto snažil připojit k diagnostice.Poprvé se diagnostika připojila a žádnou chybu neukazovala ačkoliv auto nestartovalo.Podruhé a potřetí se již nepřipojil.Auto jsme roztáhly,chytlo a diagnostika se připojila-žádná chyba.Po týdnu ježdění ten samý problém.Jak jsem psal výše přišel jsem na ten kabel,rozebral a vyčistil startér a problém je pryč.Mechanik mi ale tvrdí že musí být problém v něčem jiném ovšem neví v čem.Mám obavu aby mě auto zas někde nenechalo tak se chci zeptat jestli má zkratovaný startér vliv na připojení diagnostiky.Moc díky.Přikládám fotku kde se zkratoval(obrázek půjčen z internetu)
Ještě dopíšu že se "mechanik" s odstupem času pochlubil že mu praskaly pojistky tak dal silnější.Ty jsem již vyměnil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.