Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault Megane II -startér

Od: michalverner odpovědí: 2 změna:

Měl bych otázku.Vlastním Megana II z roku 2002.Auto mi sem tam nestartovalo(startér netočil jen cvakal).Přišel jsem na to,že to dělal (asi) kabel na startéru jenž měl zpuchřelou izolaci a sem tam škrtal o kostru.A o co mi jde...nejprve jsem s tím byl u mechanika co se auto snažil připojit k diagnostice.Poprvé se diagnostika připojila a žádnou chybu neukazovala ačkoliv auto nestartovalo.Podruhé a potřetí se již nepřipojil.Auto jsme roztáhly,chytlo a diagnostika se připojila-žádná chyba.Po týdnu ježdění ten samý problém.Jak jsem psal výše přišel jsem na ten kabel,rozebral a vyčistil startér a problém je pryč.Mechanik mi ale tvrdí že musí být problém v něčem jiném ovšem neví v čem.Mám obavu aby mě auto zas někde nenechalo tak se chci zeptat jestli má zkratovaný startér vliv na připojení diagnostiky.Moc díky.Přikládám fotku kde se zkratoval(obrázek půjčen z internetu)

doplněno 26.06.17 00:10:

Ještě dopíšu že se "mechanik" s odstupem času pochlubil že mu praskaly pojistky tak dal silnější.Ty jsem již vyměnil.

Renault Megane II -startér

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud není vybita baterka tak to většinou dela civka na startéru. Jak jsi prisel na to ze sleha plus na kostru? To by ti snad muselo pod kapotou svařovat
michalverner

Baterka byla v pohodě.Jak jsem na to přišel?Řekl jsem si že nic nezkazím tím že startér vyčistím a zkusím ve svěráku.No a ta rozsypaná průchodka(nic tam z ní nezbylo a byl tam holý drát) byl jediný problém co jsem na něm našel.Od té doby zatím vždycky startovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]