Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JAK to mám zprovoznit

Od: drags odpovědí: 2 změna:

Zdravím ,

chtěl bych se zeptat ,jak mám zprovoznit toto radio? Všechny funkce radia funguji ,ale samotne radiopřijmaní nefunguje. Je tam odtrhnuta antenna a nevím co s tím .Děkuji.

JAK to mám zprovoznit
JAK to mám zprovoznit #2
JAK to mám zprovoznit #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A prosím které rádio, když tady žádné nevidím? Že rádio funguje, ale nepřijímá, je dost podstatná závada. Anténnní kabel není problém spojit, ale musíte spojit zvlášť střední vodič a zvlášť stínění. Když to spojíte a připojíte k rádiu, buď bude fungovat a máte vyhráno, no a nebo fungovat nebude a vám nezbyde, než to raději dát ke zprovoznění odborníkům.

hodnocení

0x
Prostě musíte utrženou anténu znova propojit s konektorem který držíte v ruce...
Nejjednodušší pro vás bude použít f konektory a spojku.
Nebo můžete vyměnit celý kabel až k samotné anténě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]