Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrzání zadního kola/tlumičů

Od: davidddd odpovědí: 5 změna:

Ahoj, jak jsou ted vysoké teploty, tak mi začalo vrzat pravý zadní kolo nebo tlumiče.Při menším zhoupnutí to vrzne, ale občas i při jízdě na rovince.Tlumiče vypadají v pořádku, nebouchají, tak bych se chtěl zeptat, jak a kde to promáznout, aby to přestalo.Mám BMW e60 .Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj,nevržeti zadní stabilizátor.Ty gumy,co jsou na stabílizátoru.Ono by stačilo jen je promazat silikonvým olejem,nebo silikonovou vazezínou. ;)

pecenkav*
hodnocení

2x

Teď jsem to zrovna dělal na Focusu, byl v háji silentblok vzpěry zavěšení kola, ale může to být jakýkoliv silentblok, když je guma vymlácená, tak se už dostane kov na kov a když se tře o bok ůchytu, tak to vrže, mazání by to sice ztišilo, ale neřeší to problém. Mě to kvúli tomu v zatáčkách odskakovalo do strany.

hodnocení

0x

To ani nemusí být tlumiče, můžou to dělat silentbloky uložení zadní nápravy. Vím, že je to nepříjemné, ale přesto bych se tím dál nijak nezabýval, nestojí to za to.

vernon
Dělají to silenty zadní nápravy...
davidddd
A kde se prosimte asi nachází? A dá se to nějak promazat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]