Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štelováni mf70

Od: martindonc* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den ja mam problém. Ja mam malotraktor mf70 a právě mam na něm špatně seštelovaný karburátor. Co chvíli zakarbonovaná svíčka a žere jak prase. Prosím poraťte jak seštelovat. Pokoužel jsem se o to ale nedaří se mi to. Jenom prosím rady jako jsou "dej mf70 odborníkovi ať ti ji seštelujou" si nechte pro sebe. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Našel jsem diskusi, kde na karburátory Jikov docela nadávají a doporučují výměnu za jiný typ.

nasetraktory.eu/...

hodnocení

0x

k nf 70 je strašně citlivá na poměr oleje v benzímu musíte to naředit přesně, málo loleje problém moc tež problém

Na Mf je častější závadou špatně nastavený předstih. Přece jen je tam klasika - kladívko které rozepíná osa. Jestli se na to roky nesáhlo, nový karbec prd pomůže. Jenže na stažení rotoru magneta potřebuješ extra stahovák jestli ho doma nemáš tak s tím bude problém. Do některých pasoval stejný stahovák jako na kozla - stadion ale další motory měly ještě zas jiný závit a tam se už stahovák shání sakra blbě. Hlavně nezkoušej rotor něčím šprajcovat a páčit. Ten hliník ve kterém jsou magnety je už léty zkřehlý a stáčí ho trošku naštípnout a v nejvyšších otáčkách se ti rozlomí tak že kusy vyletí blokem ven.

hodnocení

0x

Poměrně dost ND na MF70 zde mezi jiným i stahovák... další typ

martindonc*
hodnocení

No ale pořát nevím jak seštelovat karburátor.

hodnocení

0x

napřed bych ještě zkusil v jakém stavu jsou gufera v plné zátěži české vydržely 1 sezonu,první příznak neseřiditelný karburátor. .co vím používaly se nejmíň 2 typy karburátorú .Máte JIKOV?

Co se týče citlivosti na olej vzhledem k olejovému filtru spíš citlivá na "utopení" filtru...

ještě -vypouštěcí šroub na klice těsní? Do seřízení bych hrabal až nakonec

martindonc*
hodnocení

Ono s tym štelovacím šrubkem všichni točili všelijak.
doplněno 30.06.17 14:36: Jikov mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]