Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak postupovat při odstranění rzi na podvozku resp. jaké přípravky použít. Jedá se o BMW e46 2005. Rez normálně obrousím až na plech, ale poté nevím co mám použít na rez kterou "nevidím" a jak dále. Jde mi o to, aby případná oprava vydržela tak aspoň 2-3 roky, ať pod auto neusím každý rok.
2x
Pokud je na vozidle rez,stačí ji natřít odrezovačem,který oxidaci plechu zastaví.Není ji třeba obrušovat tím se konstrukce jen naruší.Pak aplikujeme kvalitní barvu na kov.Na příklad: kouzlobarev.cz/...
JABRAKA
Samozřejmě tam nemůžeš nechat kusy rzi co odpadává,tu nejhorší rez obrousit musíš. Potom bezoplachový odrezovač,základ,nejlépe epoxid a klidně dvě vrstvy. Potom velice silnou vrstvu,klidně stříáknout nebo natřít třikrát-nějakého pružného nátěru na podvozky,tlumex,bodyna atd...čím víc tím líp. Pokud je někde plech prorezlý naskrs,musíš jej prvně vyvařit a teprve potom aplikovat nátěry
0x
Ahoj,něco podobnýho jsem řešíl před 4 roky.Můj postup byl,že jako první odstraníl jsem rez,co se odlupovala odstraníl vrtačkou+kartáč.Potom jsem všechen rez natřel odrežovačem se stabilizátorem 2 krát,nechál odrezovač uschnout,potom jsem natřel barvou alkyton.cz/... .Vše po 4 rokách je bez rezu a dokonce i barva se leskne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.