Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak postupovat při odstranění rzi na podvozku resp. jaké přípravky použít. Jedá se o BMW e46 2005. Rez normálně obrousím až na plech, ale poté nevím co mám použít na rez kterou "nevidím" a jak dále. Jde mi o to, aby případná oprava vydržela tak aspoň 2-3 roky, ať pod auto neusím každý rok.
Pokud je na vozidle rez,stačí ji natřít odrezovačem,který oxidaci plechu zastaví.Není ji třeba obrušovat tím se konstrukce jen naruší.Pak aplikujeme kvalitní barvu na kov.Na příklad: kouzlobarev.cz/...
JABRAKA
Samozřejmě tam nemůžeš nechat kusy rzi co odpadává,tu nejhorší rez obrousit musíš. Potom bezoplachový odrezovač,základ,nejlépe epoxid a klidně dvě vrstvy. Potom velice silnou vrstvu,klidně stříáknout nebo natřít třikrát-nějakého pružného nátěru na podvozky,tlumex,bodyna atd...čím víc tím líp. Pokud je někde plech prorezlý naskrs,musíš jej prvně vyvařit a teprve potom aplikovat nátěry
Ahoj,něco podobnýho jsem řešíl před 4 roky.Můj postup byl,že jako první odstraníl jsem rez,co se odlupovala odstraníl vrtačkou+kartáč.Potom jsem všechen rez natřel odrežovačem se stabilizátorem 2 krát,nechál odrezovač uschnout,potom jsem natřel barvou alkyton.cz/... .Vše po 4 rokách je bez rezu a dokonce i barva se leskne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.