Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polepení auta folii

Od: paulvandyka® odpovědí: 6 změna:

Zdravím chtěl bych si nechat polepit auto folii jde o suzuki swift po důchodcíchm,je bez koroze, ale bohužel někdo nečím potřísnil lak na levé straně a je poškozený lak a dle mě by vyšlo jako výhodnější řešení to řešit celofolii či plast dip, než to nechat přelakovat.

Jen se mi nedaří najít na vysočině či jižních čechcách firmu, která polepení auta prodádí a aby to nestálo víc jak nový lák.

Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jsou firmy, které svojí reklamou Vám polepí auto a ještě Vám za to měsíčně platí *hej*

ovczaak*

aloisb,to je fakt. zkusil jste někdy se k nějaké takové dostat? já ano,v době taxikaření. ty podmínky jsou vražedné,šlo o pohyb auta a denní nájezd kilometrů... ke coca-cole ap. se nedostane,šanci má možná u sexshopu. bude jezdit s reklamou na vibrátor...*smich*

hodnocení

Kde jsou na vysočině či v jižních čechách firmy zabývající se polepy folii či dip foliema na auta? Také to má výhodu ochrany laku původního.

hodnocení

2x

Jj v Jižních Čechách před Budvajzem z Jindřicháče , v Lišově první ostře doprava (jakoby zpět ).fy Jech autoplachty.

nygi
hodnocení

1x

Kvalitní folie společně s kvalitním polepením stojí stejně, jako lak.

lll*
hodnocení

0x

Není to nejvýhodnější řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]