Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydání velkého tp a malého

Od: rf odpovědí: 9 změna:

Zdravím, chci se zeptat jak funguje když si člověk pořídí auto a musí si zařídit velký tp a malý a rz? Technickou a vše kolem mám jen toto. Jak dlouho to trvá vyřízení hned na místě to asi nejní že?

Děkuji za radu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přihlašovala jsem auto z ciziny, zanesla jsem na refistr vozidel protokol o technické a za dva dny mi zavolali, že si můžu pro techničák přijít.

doplněno 20.06.17 21:55:

I registrační značky při tom dostanete. Možná to někde ale může trvat déle :)

rf
hodnocení

A registrační značky? :)

rf
hodnocení

To je jasný každý kraj to má jinak... ale třeba to bude tak nějak podobné :) i tak děkuji :)

prazskejpepik*
hodnocení

0x

když máte technicko, tak snad máte i TP a OTP. podle čeho by to dělali. jestli jde o převod, nebo snad vystavení nového za ztracený, tak se zajde na příslušný jeden úřad a tam to udělají vše najednou u jedné přepážky. celková doba závisí od čekání ve frontě. samotný úkon tak 15min.

Kupodivu ty doklady nemá. Dovozovky se dělají trochu jinak a teprve na základě dovozové TK vystaví Registr vozidel TP a ORV.

prazskejpepik*

v otázce se o dovozu nic nepíše, takže z toho nevycházím. jelikož údajně STK má, pak tedy platí zbytek odpovědi

rf
hodnocení

Přesně jak psal výše dovozová technická :) v pondělí mám zkusit zavolat a že se uvidí jestli to tam bude na uřadu. Děkuji za odpovědi :)

hugomaniac
hodnocení

0x

Poté, co dodáte doklady (stk, atd) na úřad v Olomouci, čekáte na to, až vám zavolají. Odhadovaný čas vystavení českého TP je 1-2 dny.

Teď jsem se zasmál*smich*

Vážně si myslíš, že po 2 1/2 letech ještě potřebuje tvou radu? Nehledě na to, že stejná rada tu před těmi roky také padla*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]