Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlazení motoru

Od: bkaja* odpovědí: 2 změna:

Mám Octavii II r.v. 2010 s motorem 1,8 TSI. Přibližně od února se mi někdy i na studeném motoru začne krátkodobě zapínat a vypínat ventilátor až do úplného vybití akumulátoru. Vměnil jsem čidla, ale stále se to opakuje. Měl jsem auto i ve škodováckém servisu, ale na nic nepřišli, akorát mě to stálo 500kč. Nemá někdo podobnou zkušenost?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

S tímhle autem zkušenost nemám, ale jednou jsem měl vadný termostat. Pro změnu nespínal vůbec. Ale nějak se mi nechce věřit, že by na to servisáci nepřišli (myslím na jakoukoliv závadu). Divné.

hodnocení

0x

Zdravím,ještě jednou zkus vyměnít teplotní čidlo chadící kapalíny,a ještě čidlo teploty na chladiči.Aji nový čidla může byt špatný.Nebo ještě může byt vadné čidlo klimatizace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]