Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta

Od: poradce7* odpovědí: 5 změna:
Budu kupovat ojete auto primo od majitele.
Na co si dat pozor aby nebylo v exekuci ci nenaletel podvodu?
Diky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prazskejpepik*
hodnocení

0x

mě osobně by stačilo, že je v TP majitelem. auto,stejně jako majitel, mi nesmí dát ani jeden důvod k tomu, abych začal váhat a dlouho vybírám

sebod*
hodnocení

0x

co se týká exekuce, tak si ho prolustrujte dle rč. O to je možné požádat na poště, nebo třeba na "madluhy.cz"

hodnocení

0x

je to někdy drahý špás... - ceecr.cz/...

zpoplatněno za každé poskytnutí elektronického údaje z CEE částkou 60,- Kč

doplněno 18.06.17 20:20:

no, bylo myšleno, jako neprověřit si ...

taky jsem slyšel dobrou recenzi od jednoho známého s koupí přes autotým ..., ale jak to už chodí, recenze bývají většinou jen negativní od anonymů... pochválit češi neumí... tipcars.com/...

doplněno 19.06.17 20:50:

@aloisb - asi byste se divil, co dokáže udělat úřednický šiml... Znal jsem jednoho, co ho zastavili na hranicích při dovolené do Chorvatska - auto zabaveno a on řešil cestu s rodinou, nákladem na 14 dní dovolené... ta historka není starší 3 roky...

sebod*

jmlc. Za 60 Kč dostaneš seznam exekucí, nebo se dozvíš, že exekuce nemá. To kupujícímu bohatě stačí. Takže se domnívám, že šedesát korun zase tak drahý špás není ;)

Pokud není auto polepeno štítkem "Exekučně zabaveno" a majitel má všechny doklady v pořádku, tak proč by byl potom prodej neplatný a proč se bát exekuce? Já přece nejsem povinen zkoumat majetkové poměry prodávajícího *uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]