Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna kabinového filtru

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Chci si vyměnit kabinový filtr u FORD S-Maxe a na Internetu jsem našel návod, jak to udělat - bohužel je v PDF a tak se sem nedá vložit. Moc tomu však nerozumím, zdá se, že je to návod k vozu s pravostranným řízením. Pak jsem našel nějaký další návod, kde se tvrdí, že se musí demontovat plynový pedál. Vůbec si nedovedu představit, že by tam někde mohl bý ten filtr uložen, je dost velký *hi*Má s tím někdo zkušenost a poradí?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Snad je to docela srozumitelne
hodnocení

Díky za video, nyní už je mi to jasnější a snad až tam dolů vlezu, tak budu umět odstranit ten plastový kryt a zdemontovat ten plynový pedál, prý má nějaký konektor, protože je to plyn elektronický:-D

rv*
hodnocení

0x

Asi to bude stejné jako u Focus TDCi a filtr je přístupný ze strany řidiče u nohou ve sloupku uprostřed a bez demontáže pedálu nejde do strany vysunout. Ruce potřebují jeden kloub navíc a proto ho měním méně často.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]