Nejste přihlášen/a.
Tak ji prodejte tak jak je a v jakém stavu je a nějaký nadšenec si ji dá dohromady a papíry sežene nebo papíry má bez motorky.Já mám taky doklady na ČZ,ale manželka už spí tak nevím kolikátku a kterej rok a budit ji nechci (ještě by něco chtěla ).Zítra se podívám a třeba se dohodneme.
Dopoledne se podívám,ale ono ani to získání veteránských značek + TP není zas tak složité.Mrkněte třeba na 1-pkhv.cz/... - klikněte na políčko ,,TESTACE,, a budete moudřejší ( jsou i jiné stránky ) .Toto je pražský klub,ale spolupracuje i s brněnským. Vše nemusí být 100 % originál,jen to musíte doložit fotkou/prospektem apod,že se to v té dané době montovalo.
Na veteránských značkách jsem měl Škodu 100 vyrobenou dle dokladů 1970 a byla to moje chlouba než nás smetl kamion a šla do píp...Rozhodně nevěřte tomu,že nemůžete používat vozidlo na každodenní ježdění - já s ní jezdil pořád mimo zimu kdy se solilo a nějaké úpravy jsem měl také ( jiná kola,zatahovací pásy a pod.).A stejně prošla komisí.
Omlouvám se.teprve nyní jsem se vrátil domů.Zítra se podívám a písnu.Jsem si neuvědomil,že je sobota a moc práce a návštěv.
Píšu z druhého nicku - mám vyčerpaný limit: tohle přerážení čísel a podobně bych raději moc nezkoušel.Z toho vždy kouká nějaký průser..Radě ji opravte a dal jsem Vám odkaz na veteránské stránky,tak to postavte na nich.Budete mít techničák a všechny doklady a budete v klidu.Než tu motorku postavíte zpět,tak budete mít i ten řidičák. Odkuď jste?
Ve velkém TP je na čtvrté straně stejné jako na malém OTP.Ale ,,ztráta,, a vydají novou.
Ale opravdu ji dejte do původního stavu a postavte na veteránské značky než ji znehodnotit úpravou. Zeptám se znovu - odkuď jste?
Zkuste kontaktovat veteranweb.cz/... Nevím jestli jsou ještě funkční,ale jistě najdete i jiné v okolí a určitě poradí.Já jsem daleko až z Brna.Ale zatím bych poradil nic nebrousit a upravovat.
Dejte ji do originálního stavu,pak vyřiďte veteránské spz.Pokud ji chcete předělávat podle sebe,např.175kový motor atd.,tak je to stejné,jako byste ji hodil do šrotu,komplet stratí na hodnotě...
Pokud je v původním stavu,jen je potřeba opravit,tak ji nechte tak,opravte a vyřiďte veteránské spz.
Jestli je v hezkém původním stavu,má motorka větší hodnotu,než renovovaná.
Vlastní skušenost,nějaké veterány mám...
Kola odstojit komplet / odmontovat ,,dráty,, / nechat opískovat a znovu nechat pochromovat.Cirka celé nově za dva tisíce i s obutím ( aspoň u nás ).
Ona renovace něco stojí a nedělá se za ,,týden,,. Někteří renovují motorky i deset let než seženou vše potřebné dle té doby.
Takže si nyní napřed rozmyslete jestli renovovat a nebo raději prodat tak jak je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.