Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci vyměnit svíčky u Renaulta Laguny 1999. Nedávno jsem ho koupil na popojíždění kolem komína a preventivně chci vyměnit i svíčky..a navíc se mi zdá, že to nestartuje uplně echt. Můj dotaz je, zdali na té fotce jsou ty svíčky jak vedou ty šipky. Chci jednu vydělat ven, zkouknout co je to za typ a podle toho je koupit a jen vyměnit. Ale oddělat ty uzávěry, kde jsou ty svíčky, asi nebude tak snadné že? A utahují se u tohohle typu svíčky momenťákem nebo normálně? Díky
Ahoj,Já už měníl na hodně aut svíčky.Používám ořech 16mm,nebo 21mm+račnu (golu)+nádstavec.Dělá se to tak,že nádstavcem a rukou dotáhneš svíčky na doraz,potom vezmeš račnu a dotáhneš na 90%.Ještě při výměne,namáž závity měděnou pastou.Když budeš příště měnít svíčky,ať je povolíš a neztrhneš závit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.