Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Truecam A4 - sama se nezapina a nevypina

Od: petrsa odpovědí: 2 změna:

Koupil jsem si kameru do auta Truecam A4, ale mam problem s tim, ze se sama nevypina a nezapina. Mam ji zapojenou normalne do "zapalovace" a myslel jsem, ze po zapnuti motoru se sama zapne a po vypnuti motoru se sama vypne. Ale to se nedeje, prestoze jsem to v menu aktivoval. Nevite,kde by mohla byt chyba? Nebo to tak nefunguje?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co máte za auto? Zapínání/vypínání je závislé na tom, zda při vypnutí klíčku "zmizí" napětí v zásuvce zapalovače. Pokud je ta zásuvka pod stálým napětím, pak nemůže zapínání/vypínání kamery fungovat.

doplněno 15.06.17 15:46:

@petrsa: Na 100% to netvrdím, ale podle mých zjištění váš Ford (a ne sám) má zásuvku zapalovače trvale pod proudem. Takže to ověřte a budete hned vědět, na čem jste.

doplněno 15.06.17 15:49:

@petrsa: A proč? Pro šikovného kutila není problém tu zásuvku připojit přes klíček (raději pomocí relé) a máte vystaráno*smich*

petrsa
Mondeo rv 2009
doplněno 15.06.17 15:47: To jste me nepotesil ale i tak dekuji za pomoc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]