Nejste přihlášen/a.
Je mi vás upřímně líto, ale vše, co tady uvádíte, se dalo zjistit ještě před podpisem Kupní smlouvy. Takže žádná skrytá závada, zatajení závad ze strany prodejce apod. Takže se budete muset s tím stavem smířit a bohužel se starat sama. Reklamaci můžete zkusit, ale nejspíš nepochodíte a soudit se, to budou jen vyhozené peníze.
Je mi líto, že vám nemohu dát příznivější stanovisko.
Dobrý večer,pohádka začíná pěkně - se čtyřmi dětmi jsem jela koupit auto 150 km daleko. - to jako z Prahy do Břeclavi?
To že svítí kontrolky na palubce jste viděla hned.
Bouli na pneumatice jste mohla udělat cestou při špatném zaparkování například na benzince o obrubník.
Zamčení centrálu zjistíte hned při kontrole.
Večer špatně svítí potkávací světla - jsou tam žárovky nebo ,,čočky,,? Výměna světel nebo očištění.
Špatné stěrače - tak dejte nové
Teprve při prohlídce vozu mi bylo řečeno a ukázáno, že je odřené. Někdo s ním prý vzal sloupek či co... - tak proč jste ho kupovala? když je to bouraný a nevzala si sebou manžela a jela s čtyřmi dětmi sama pro to auto?
Souděte se,ale bude to na dlouho a budete platit a ničeho nedosáhnete.Raději ho trochu opravte a prodejte a už nejezděte kupovat auto 150km od baráku bez někoho kdo tomu aspoň trochu rozumí.Nezlobte se,ale musel jsem to napsat.
díval jsem se a v každém větším městě je a dokonce i na vesnicích nějaký autobazar,kde se dají koupit do 3,5t s šesti místy a někdy i osmi.Takže raději hledejte a tohle prodejte.Třeba i za míň,ale je to blbý,když si fungl nový můžu koupit za 4000,-,Kč splátky měsíčně každých pět let.
Když si podle dostupnych informací věc zrevidujeme, zjistíme, že chcete odstoupit od smlouvy, což je asi jakési zaklínadlo, protože neuvádíte od jaké smlouvy. Můžeme si domyslet, že asi od kupní. Dále neuvádíte důvod proč od ní chcete odstoupit, opět si můžeme z textu odvodit, že asi kvůli nějaké neshodě. Ptáte-li se tedy na možnost odstupu od kupní smlouvy z důvodu neshody pak vězte že ano, v takovém případě možnost jistě je. Ale ne vždy se to povede. K procesu jsou zapotřebí obě zůčastněné strany, které když se nedomluví, může následovat i nutnost řešit věc soudně. Ve Vašem případě je úspěch, že prodávající patrně připustil existenci nějaké neshody a dokonce navrhl řešení k urovnání vztahu. Nicméně z Vašeho pohledu, zdá se, navržené řešení nepřinese urovnání úplné, což je celkem patová situace. Odpověď na otázku: ano, možné to je, ale nejspíš se to nepovede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.