Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabeláž kamera

Od: xxxyy odpovědí: 7 změna:

Uvažuji o koupi kamery do auta.

Zaujala mš tato alza.cz/...

Jen se mi nechce kabely nechávat viset dolů a rád bych je nějak šikovně vedl po hraně skla, prahu a pak nějak do zásuvky, kterou mám ve středovém tunelu. Prostě aby to něpřekáželo ve výhledu, navíc chci abych neměl problém např v Rakousku, proto bych chtěl kabel nějak schovat Nechat si vrtat v přístrojovce taky nechci.

Jak je kabel u kamery dlouhý?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já vzal kameru co je součástí zrcátka nacvak to na původní zrcátko a kabel zastrčil za stropní tapec ,podel okna to ved k pravýmu sloupku tam to za plastem pustil pod palubku,pod palubkou ke středovýmu tunelu a tunelem k zástrčce zapalovače -oktavie combi

kabel cca 3 metry

Souhlas mam to podobne , napajeni mam pripojene k radiu , pote to jde pres palubovku doprava , tam sloupkem nahoru a pod tapecirungem strechy az ke kamere. Kabel jsem si prodlouzil a napajel. Staci jen plasty podebrat a supnout tam kablik. Ktomu kdyz otocim klicek tak se zapne radio a kamera a kdyz klicek vyndam tak se zas vse vypne. Super automatika.

scv®
hodnocení

0x

Sice nemám ten "zrcátkový"typ kamery, ale kam s kabelem jsem řešil také a vyřešil jsem to podle kolegova "patentu"- ke stropní svítilně:

Místo jedné žárovky je připájený kus drátu, na jehož druhém konci je 12V zásuvka. V ní je zapojený běžný adaptér od kamery a celá tato změť kabelů je schovaná v prostoru u stropních svítilen (já tam např. mám polici, ve které je trochu prostoru; kolega využil stropní přihrádku na brýle). U skla kouká ven jen kousek kabelu potřebný k připojení, jinak nikde nic není. Bonus: napájení kamery lze ovládat vypínačem osvětlení, nehledě na zapalování a napájení zásuvek. Materiál: cca 20-30 cm drátu a zásuvka za pár Kč.

bambula*
hodnocení

0x

Xxxyy, není to tak hrozné v Rakousku, jenom do 10 tisíc Euro, ovšem Poláci, Slováci, Češi a balkánci mají pokuty zaručeny v té horní polovině.

garet
hodnocení

0x

Mám to podobně zapojený jako ostatní a ohledně toho Rakouska, tak je lepší zbytečně neprovokovat, ale když to budeš mít na zrcátku, tak si toho asi ani nikdo nevšimne.

xxxyy
hodnocení

Přesně nechci provokovat jen tak povalujícím se kabelem ve výhledu.

Pájení apod. nepřipadá v úvahu nechci se až takto hrabat v kabeláži, navíc tomu nerozumím. Schválně se podívám jestli bych byl schopný to nějak prostrkat pod tapecem.

Co byste mi jinak doporučili za kameru? Tu co jsem uváděl je na mě moc vybavená, nepotřebuji ty funkce. Stačila by mě nějaká jen pro nahrávání s kvalitním záznamem.

garet

Tak v tom případě bych se podívej na kamery od truecam. Mají dobrý poměr cena výkon, ale jde taky o to kolik do toho chceš investovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]