Nejste přihlášen/a.
V lete 2007 jsem si koupil automobil a nechal ho na sebe odhlasit, nez jsem ho ale prihlasil, rozhodl jsem se ho prodat a s kupujicim napsal kupni smlouvu a jemu plnou moc k prihlaseni vozidla na noveho kupujiciho. Ted mi znamej na urade nechal vypsat, jestli na sebe neco nemam napsane a zjistil mi, ze vozidlo mam na sebe. Muze po mne pojistovna chtit penize za neplaceni povinneho ruceni? Diky
0x
doporučuji přečíst si, jak je definován provozovatel vozidla podle zákona číslo 56/2001Sb. a jak to definuje zákon č.138 o pojištění odpovědnosti...atd...Pojišˇřtovna se odvolává na zákon č.138 a skutečnost že něco provozujete musí v konečném důsledku prokázat...
omlovám se, je to zákon č.198/99Sb., o pojištění odpovědnosti, poslední změna byla provedena zákonem č.137/2008Sb.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.