Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena startéru pro fábku sedana 1,4 rv 2002 50

Od: tomasjanik odpovědí: 8 změna:

Zravím vás poradí mně někdo jak snadno najít cenu nového startéru pro fábku seda, 1,4 benzin rok výroby 2002 50kw motor, těžko se vyznám na stránkách autokelly.cz/...

chtěl bych nový startér, potřeboval bych zjistit předběžnou cenu, díky za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím,z autkelly,bych ho nebrál.Z důvodu střašně drahé náhradní díle.Já nakupují na škodovky na skoda-dily.cz/... .Tady jsou levnejší náhradní díle, na skoda-dily.cz. ;)

mnd®
hodnocení

2x

A chcete opravdu novej startér? Třeba postačí repase.Zkuste se ještě zeptat na lc-autoelektro.cz/...

asd1
hodnocení

2x

Nakupovat v Kelly je rozmar milionáře ;)

Podle typu motoru najdi to co pasuje, pak vyber něco s rozumným poměrem výkon/ cena a pak hledej konkrétní díl v kterém obchodě jde sehnat za nejlepší cenu, většina obchodů má něco levného něco drahého...

Nebo repas (můžou být jen opálené kontakty, cívka atd.) nebo vrakoviště. Dávat nový startér je sice pohodlné, ale relativně drahé...

hergott

V autokelly jsou ceny pro servisaky,oni dostanou az 50 procentni slevu a vam nauctujou plnou cenu,plus praci.A vo vo votom to je...

mnd®
hodnocení

0x

840 808 808 stačí zavolat a zeptat se.Na co katalog.

rasekvasek*
hodnocení

0x

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Na stránkách AUTOMEDIK ,nebo AUTOKŠEFT najdeš náhradní díly na svoje auto bez problémů.

jabraka*
hodnocení

0x

Před dvěma lety jsem koupil startér do Feldy Bosch za 900Kč.Originál Škoda byl masivnější a těžší za 1400.

tatechnix.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]