Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijetí z pruhu do pruhu plná čára

Od: hrrr odpovědí: 6 změna:
Jaká je sankce body za přijetí z pruhu do pruhu když tam byla plná čára a pravý pruh odbočoval doprava a potřeboval jsem rovně a byla plná čára, dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi jste byl v pruhu, který přikazoval jízdu tím směrem, ale Vy jste přejel přes čáru do jiného pruhu?

je to přestupek, bez bodu, do 2000Kč, ale neznám nikoho, že by za toto byl sakcionován.

hodnocení

0x

Záleží na tom, zda je to V1a - Podélná čára souvislá nebo V4 - Vodicí čára.

V případě V1a se jedná o přestupek dle§125c odst.1 písm. k) s pokutou 1500-2500,- Kč bez bodů, v případě V4 to není přestupek.

marmar*
hodnocení

0x
A někdo tě natočil? Takhle přejíždějí všichni. Vždycky je plná čára těsně před křižovatkou a hodně lidí si vzpomene nebo všimne pozdě.

ala*
hodnocení

0x

Myslíš přejetí?

hrrr
hodnocení

Myslím přijetí
doplněno 11.06.17 21:04: Telefon to opravil, psal jsem, že jsem přejel z pruhu do pruhu toť vše...

A co jste přijal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]