Přijetí z pruhu do pruhu plná čára Od: hrrr 11.06.17 19:18 odpovědí: 6 změna: 12.06.17 06:25 Jaká je sankce body za přijetí z pruhu do pruhu když tam byla plná čára a pravý pruh odbočoval doprava a potřeboval jsem rovně a byla plná čára, dík
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1 x
Asi jste byl v pruhu, který přikazoval jízdu tím směrem, ale Vy jste přejel přes čáru do jiného pruhu?
je to přestupek, bez bodu, do 2000Kč, ale neznám nikoho, že by za toto byl sakcionován.
0 x
Záleží na tom, zda je to V1a - Podélná čára souvislá nebo V4 - Vodicí čára.
V případě V1a se jedná o přestupek dle§125c odst.1 písm. k) s pokutou 1500-2500,- Kč bez bodů, v případě V4 to není přestupek.
0 x
A někdo tě natočil? Takhle přejíždějí všichni. Vždycky je plná čára těsně před křižovatkou a hodně lidí si vzpomene nebo všimne pozdě.
0 x
Myslím přijetídoplněno 11.06.17 21:04: Telefon to opravil, psal jsem, že jsem přejel z pruhu do pruhu toť vše...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.