Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pomáhal jsem známému se starým bržděným přívěsným vozíkem, asi původ NDR a pouzdro uložení torzky je z nějakého mi neznámého materiálu. Je to šedobílá drobivá hmota, zajímalo by mě co to je. Prošel jsem internet a nic podobného jsem nenašel. O vozíku nic bližšího nevím, není můj. Co si pamatuji kyvná ramena jsou šikmé výkovky, má to bubnové brzdy, torzky mají na obou koncích čtyřhran.
Nenajde se zde na poradně pamětník (předpokládám že to je něco staršího) co by věděl co za hmotu to je?
díky za odpověď, ale asi ne, má to být nějaký plast, něco jsem přece jenom vygooglil, zde : trabitechnik.com/... a nechal přeložit googlem ale moc chtrý z toho nejsem:
Práce na nápravové trubky (obrázek 4.2)
Práce popsané níže jsou za rok nebo po provedení jakékoliv 5000km.
čistý mazací bod 3 a stiskněte tlačítko se mazací pistole tuk SWA 532.
Poznámka:
Mazivo má být zatlačeny do ložiskových pouzder v plastu. Mezi oběma ložiskových pouzder, ale je dutý prostor 0,02 dm. 3 Proto je vhodné odšroubovat kužel mazací hlavu na první údržby a naplňte dutinu tukem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.