Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rád bych koupil bazaové auto pro rodinu s dostatečně velkým kufrem.
Finanční limit je na 60.000 ,- jezdíme celkově málo tak chci benzín.
Uvažovali jsme nad Citroen Berlingo, Peugot Partner, Fiat Doblo ale nabídka v okolí je poněkud mizerná.
Ale třeba by stačil i větší kombik.
Berlingo i s plynem. Přestavba trochu zvedá cenu bazarového kusu. A je hodně finančně nad limit.
sauto.cz/...
Starý dobrý VW Passat. Trochu olítaný ale snad by posloužil
sauto.cz/...
Ford C-MAX opět trochu nad limitem. Je dobré, že jdou zadní sedačky sklápět jednotlivě a dokonce úplně odstranit.
Xsara Picaso
Peugot 206 SW
Ford Mondeo 1.8i 16V Klima , Serviska
V odkazech jsou absolutně rozdílná auta velikostí a použitím. Je třeba se nejdříve opravdu rozhodnout, protože vnitřní prostor třeba v doblu a 206 je neporovnatelný.
Já jsem ted jsem koupil Fiat Doblo 2007, 1.4 FIRE 57kw najeto 140tis,serviska, první majitel za 60tis kč. Hledal jsem cca 14dní. Nakonec prodávající bydlel 5km daleko. Bude to pracovní auto.Už se tam dává LPG. Když ale málo jezdíš, tak instalace plynu je nesmysl.
Na ježdění po městě a na okresky OK. Výhoda je vysoký posez(o dost vyšší i oproti berlingu či kangoo), dvoje posuvné boční dveře a obrovské místo uvnitř. Ale je třeba počítat, že auto se chová jako dodávka, takže klidná jízda. Na dálnici to ale už moc není, i když předchozí majitel s tím skoro každý rok jezdil k moři. To mi ale nevadí, protože já s tím 99% kilometrů najedu po městě či okreskách.
S výběru bych rovnou vyloučil tu Xsaru Picasso a Passata.
Díky za odpověď. Ano, auta jsou od sebe dost rozdílná. Mám aktuálně krátkou Fabii a po narození dcery by se hodilo něco, do čeho se vejde i kočárek, dítě v sedačce, ... A když už tak už.
Tak jsem do výběru zařadil i Berlingo, Doblo a Partner, ale zase s říkám, zda by nestačilo něco méně dodávkoidního.
Po už zmíněných dodávkách je celkem poptávka a tak je nabídka celkem mizerná v benzínu.
Passat a Xsara z kategorie kombi namají vyjimatelné zadní sedačky a nebosamostatně sklopitelné.
Ford C-max je má.
Funkční odkazy:
sauto.cz/...
cars.cz/...
sauto.cz/...
sauto.cz/...
dovozauta.cz/...
sauto.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.