Nejste přihlášen/a.
mám zašlé plasty na předních světlometech,jde to něčím vyleštit? Děkuji.
Pokud myslíš průhlednou část reflektorů,mohlo by pomoci nastříkání tetrachlorem.Ale velice jemně aby to nestékalo.Zkus nejprve na nějakém nenápadném místě,nebo na starém reflektoru.Pak se nástřik musí nechat zaschnout.Předtím se musí dukladně umýt saponátem.
JABRAKA
myslím tím:Leflektor se skládá ,parabola,obal ,sklo, některé mají místo skla plast,tak tento plast přez který jde světlo na vozovku před auto.Tento plast časem není tak průhledný,prý se to dá něčím vyleštit ,ale čím. PROZUMĚLI CO MYSLÍM?
To Staa:
Rozuměl jsem dobře.A pochopil problém.Jedna z možností je mechanické leštění lešticí pastou.Je to dřina.
Ten tetrachlor je rozpouštědlo ABS kopolymeru.Nastříkání na povrch se naruší hrany škrábanců a ty se stanou průhlednějšími.
Je to ale potřeba vyzkoušet.Já to kdysi používal na PMMA - plexi.Nesmí se to ale šmudlat hadrem.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.