Nejste přihlášen/a.
Já osobně bych při výměně těsnění nechal udělat tlakovou zkoušku .
Jednou jsme nenechali udělat (u Jeepa) tak se to pak pěkně prodražilo , i když jsem to dělal s kámošem - komplet vlastně celé znova , a v jedné hlavě byla mikrotrhlinka a normálně okem nebylo nikde nic poznat.
Přeji zdar.
Fouklo nám těsnění na P106 - 1,1 (1124ccm).Dýval jsem nevé těsnění pod hlavu-Victor Reinz,těsnění svodů výfuku (corteco)pod sání VR,,těsnění víka hlavy VR,nové šrouby hlavy také VR.Dále gufera ventilů.K tomu komplet rozvody INA -řemen,kladka a VP ,kapaliny nepočítám,materiál+ poštovné - 2483,-práci nepočítám ale pokud by dělal servis kde občas chodím tak+3200kč odhadem +jiný servis - tlaková zkouška hlavy,orovnání,zabroušení sedel ventilů a ventilů,výměna gufírek ventilů-2301,-kč.TAkže když o vezmu suma sumárum v servisu cca 8000kč .
Pže píšete že má emulzi v mtoru tak ještě cca500kč za olej + 200kč ftr olej.ftr, cca500kč chladicí kapalina + vyčistění soustavy a +- dalších 2000 kč navíc!
Cenu práce v servise beru v Poseidonu (Stráž n/N),kde jsem byl naposledy na výměně rozvoddů ze svého materiálu na 16V motoru-na tem jsem si tehdy netroufnul, a cena za práci na hlavě je aktuální v servise Kolář -Kamenice n/L !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.