Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plný invalidní důchod a nárok na úvěr, auto.

Od: pitrsan* odpovědí: 1 změna:

*nevi*Dobrý den,

zažádal jsewm si o státní sociální příspěvek na auto.Pokud bych příspěvek dostal, jakou šanci či nárok mám ( coby člověk s plným invalidním důchodem ),, na ůvěr na doplacení částky ceny vozidla, protože abych tento příspěvek dostal, musím být majitel tohoto vozidla.Nevím pokud by mně jako inval.důchodci dali úvěr. Je možné v jiném případě, že já bych byl majitel vozidla a manželka (která řídí, já nemám řidičák),by byla provozovatel vozidla,aby se úvěr napsal na manželku?*sok*

A jak je to s limitem délky splácení a odečtem DPH, vpřípadě, že na úvěr bych nárok měl.

Moc děkuji za odpovědi a přeji všem co mi odpoví přijemný den!*slunce*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na těchto stránkách zadejte dotaz a buďte si jistý, že ta odpověď bude kvalifikovaná.Přeji úspěch. ligavozic.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]