Nejste přihlášen/a.
Nevím co mám v autě za kapalinu a chci doplnit nádržku posilovače řízení touto kapalinou " Castrol TQ Dexron III ". Můj názor je, že to bude OK. Zajímá mne ale také názor ostatních. dík
Jasny. Je to dosti kvalitni ATF a muze byt pouzit do vsech servorizeni osobaku i nakladaku. Stejne tam mas neco podobneho, ne li primo tohle.
S michanim ruznych si nedelej starosti. Nic to neudela.
Jiste.
Do Disco 2 se doporucuje Cold climate power od Texaca. Kvuli ACE systemu a tim zvysenemu tepelnemu namahani kapaliny (proto ma Disco 2 a novejsi modely take poradny chladic kapaliny posilovace). Jiny podstatny duvod to nema.
Coz ovsem neni nic jineho, nez stale bezna kapalina do posilovace s relativne lepsim odvodem tepla. Tedy stale specifikace Dexron. Neboli tez bezne ATF.
Zkratka a dobre olej do automatickych prevodovek je vhodny do naproste vetsiny vyrabenych hydraulickych posilovacu rizeni. Rozhodne nedojde k zadnemu prozrani tesneni a podobnym nesmyslum.
nemísil bych to s ničím jným, než co doporučuje výrobce...co doporučuje výrobce je jasně napsáno v dokumetaci k vozidlu, předokládám že k němu máte potřebnou dokumentaci a servisní knížku...Pokud nic nemáte a nic nevíte, tak uvádějte ve svém dotazu podrobnější údaje k vozidlu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.