Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stk pneumatiky

Od: davas odpovědí: 3 změna:

Zdravím, zajímalo by mě, pokud mám v techničáku napsaný rozměr kol 215/50/R17 82 H a mám 215/50/R17 86H bude v tom problém? Díky za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

2x

ne...řeší velikost, průměr, ET...

lll*

Já to upřesním. Rozdíl máte v označení povolené zátěžei. Není pravda, že by tyto parametry nebyly kontrolovány v ramci TK. Jejich hodnoty jsou předepsané výrobcem vozidla a nejsou-li ve shodě, je vozidlo po technické stránce nevyhovující. Niceméně tyto hodnoty jsou předepisované jako mimimální a použije-li se pneumatika s parametry lepšímy, je to vpořádku. V uvedeném případě je tento u plánované pneumatiky vyšší, tedy je z tohoto pohledu pneumatika vyhovující.

hodnocení

0x

Nebude problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]