Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná čára ve městě přejetí z pruhu do pruhu

Od: jhh odpovědí: 9 změna:
Dnes se mi povedlo v dešti přejet z pruhu do pruhu a byla plná čára ve městě. Jaká je sankce body? Za mnou jela mp.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zastavila vás? Jestli ne, tak žádná sankce nebude.

Jinak hrozí sankce do 2000 Kč bez bodů

hodnocení

0x

Stejně jako Miki

Zastavila vás? Jestli ne, tak žádná sankce nebude.

Jinak hrozí sankce do 2000 Kč bez bodů

doplněno 06.06.17 18:50:

Opravdu nic nehrozí, zvláště když čára nebyla vidět...

doplněno 06.06.17 19:20:

stempe, špatně jste si vyložil popsanou situaci.

jhh
hodnocení

Naštěstí nezastavila ale na silnici 5cm vody nebylo vidět žádná čára až jak jsem se zařadil mi došlo, že tam byla plná čára
wenzel

"na silnici 5cm vody nebylo vidět žádná čára"... vodorovné značení, které není vidět (5 cm vody, sníh...) neplatí. V případě sankce bych skusil tohle.

hodnocení

0x

V každém případě by vás nejdřív museli zastavit.

Pokud by před daným úsekem nebyla značka Zákaz předjíždění, šlo by jen o prachy.

Pokud ano, šlo by o papíry.

doplněno 06.06.17 19:23:

Pravda, z pruhu do pruhu... tak je to celé blbost, nehrozí nic :)

vždyť nikoho nepředjel ;)

mpp
hodnocení

0x

Plná čára není zeď - hahaha.

mpp
hodnocení

0x

Jinak policajti jsou vtipní (spíše teda vychcaní, jak vybrat pokuty). U nás na hlavní křižovatce v Hlásné Třebani jezdí dost řidičů jako kokoti, je tady přechod, jenže to se nedá změřit. Tak Obecní policie z Černošic (z mého rodného místa - na to jsem hrdý - tam jsou samý bohatý lidi) měří raději na úplně přehledném rovném místě asi cca 1 km od nás. Kde nikdo nechodí. Je to psycho, to říkám pořád. A to ještě u nás byl teď o víkendu Babiš. Naštěstí naše jedna obyvatelka ho tak vyslala, že si to za rámeček nedal.

Co má společnýho Babiš s plnou čárou a přejížděním z pruhů do pruhů? A to blábolení o vtipných policajtech...Co jsi to v tom horku dnes pil? Sodovka to asi nebyla...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]