Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit

Od: slava* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, nevíte kde sehnat nálepku označující invalidu? Pouze symbol na zadní sklo, aby bylo vidět, že jde o invalidu a nestavěli to těsně vedle..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matinna
hodnocení

4x

Na benzince,pakliže máte i průkaz ZTP tak na každém parkovišti jsou vyhrazena místa a ty jsou větší na to aby šel vytáhnout vozík a lépe se vystupovalo.Pokud stojíte na normálním park. místě, tak taková nálepka je k p..du.Pochybuji, že se někdo kouká při vjezdu na místo jestli ve vedlejším autě je toto označení.Pro invalidy jsou všude vyhrazená místa.

kepler*
hodnocení

2x

Račte si vybrat: search.seznam.cz/...=

jdukolem
hodnocení

0x

Zkus napsat do Google nálepka invalida

hodnocení

0x

VŠUDE jsou stání pro invalidy a vy títmo pak zaberete normální místo ,na místo označené jako stání pro invalidy nemůžu ,ani když je všude plno, tak nevím proč jeden invalida bude zabírat normální stání místo toho svého?!Z tohoto důvodu bych ne toto nereflektoval,jedině ...,ale v praxi jsem neviděl ještě 100% obsazené invalidní stání.

pecenkav*
hodnocení

0x

1. nemam duvod se nekomu koukat na jakekoliv okno, takze bych si niceho nevsimnul

2. i kdybych si vsimnul, tak bych stejne nemel duvod zbytecne nechavat vetsi mezeru a tim plytvat uz tak nedostatkovym mistem na parkovani

3. na to vetsi misto je vyhrazene parkoviste

slava*
hodnocení

Děkuji všem kteří mě "poradili", včetně rýpalů. Jediná žena pochopila na co se ptám. A nepřeji nikomu aby se pmusel ptát na věci kolem invalidity.

lll*
hodnocení

0x

Já třeba parkuju uprostřed dvou míst ,aby mi každej blbec neoťukával dveřmama.

pecenkav*

Tím spíš ti to někdo odrbe, buď z naštvanosti klíčema a nebo kvůli tomu, že se do toho prostoru přece jenom dokáže nacpat.

V Praze bych tohle zrovna nepraktikoval.

slava*
hodnocení

Dej si do palice dveřmama

To bych tě asi propíchal gumy a zavolal policajty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]