Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Označování Škoda

Od: pepan02 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, zajímal by mě rozdíl v označení 4x4 kdy někdy je červené X a někdy ne. Rozdíl v TDI a TSI znám.
Předem děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co jsem tak zjistil, tak originální označení 4x4 na vozidlech Škoda má vždy červené "x". Takže pokud jste se setkal s jiným, buď to nebyl originál nebo byl ten originál poškozený - vyškrábaná barva,

doplněno 04.06.17 11:51:

@kuky: Asi jste mě špatně pochopil. Měl jsem na mysli, že na čtyřkolkách Škoda je na originálním štítku vždy červené "x". A to i u trojkové Oktávky - viz foto.

doplněno 04.06.17 12:31:

@honzas1: Máte pravdu, na trojkovém Superbu je celý nápis 4x4 stříbrný.

Označování Škoda

hodnocení

0x
Tak na Octavii I bývalo "x" červené. Na dvojkové dle m4 už není a trojková by též neměla mít iksko červené.
Pro satam: Pokud je to 4x4, je to vždy originál. Neslyšel jsem ještě o tom, že by někdo z předokolky udělal čtyřkolku.
doplněno 04.06.17 13:29: Třeba na verzi RS je stříbrný celý nápis 4x4.

hodnocení

0x

matne si vybavuju ze na superbu novem je taky stribrne.

pepan02
hodnocení

Právě, že i na nových jsou obě varianty. K vidění např na Yetině nebo Supu. Viděl jsem hlavně v kombinaci s červeným tDI anebo verzi L&K

jirka20
hodnocení

0x
Stříbrné X je i na Kodiaqu,Yetině,Superbu i Atece.

ondr
hodnocení

0x
Ja mam na yeti "X" cervene...a videl jsem i verzi se stribrnym. Taky by me zajimal vyznam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]