Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mohutahnout vozik který ma max hmotnost 750 kg jine už ani nedelají avsak vTP mam max nebrzdeny 700 kg.resím dovolenou dekuji za odpoved.Bery
Neznám konkrétní technické údaje auta ani vozíku, ale řeknu to jednoduše: Když kápneš na vola, který těch 50 kg bude chtít řešit, nic s tím nenaděláš.
Pozor! Sice si nejsem úplně jistý, ale na silnici ti vozík vážit nebudou, kouknou do ORV a tam je celková hmotnost 750 kg. A jak už jsem řekl: Vola neukecáš.
@III Ano, možná. Dělal jsem na dopravce dost dlouho, abych některé věci pochopil a věděl
Satame, možná by bylo lepší ve věcech, kterým nerozumíte, nebo o nich nemáte dostatek informací jednoduše neradit.
Nevím, o co vám jde. Policista na ulici není schopen váš "vozík" zvážit, takže nezjistí jeho okamžitou hmotnost. Bude automaticky vycházet z největší povolené hmotnosti a je na vás, abyste se ubránil. Vy to umíte, já taky. A řeč je o dovolené. Víte přesně, jak se na to dívají "paragrafy" v Německu, Rakousku, Slovinsku, Chorvatsku, Itálii, Španělsku a nevímkdeještě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.