Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tahnutí voziku

Od: radekberan odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mohutahnout vozik který ma max hmotnost 750 kg jine už ani nedelají avsak vTP mam max nebrzdeny 700 kg.resím dovolenou dekuji za odpoved.Bery

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neznám konkrétní technické údaje auta ani vozíku, ale řeknu to jednoduše: Když kápneš na vola, který těch 50 kg bude chtít řešit, nic s tím nenaděláš.

doplněno 03.06.17 09:23:

Pozor! Sice si nejsem úplně jistý, ale na silnici ti vozík vážit nebudou, kouknou do ORV a tam je celková hmotnost 750 kg. A jak už jsem řekl: Vola neukecáš.

doplněno 03.06.17 09:50:

@III Ano, možná. Dělal jsem na dopravce dost dlouho, abych některé věci pochopil a věděl*smich*

lll*

Satame, možná by bylo lepší ve věcech, kterým nerozumíte, nebo o nich nemáte dostatek informací jednoduše neradit.

danys*
Satam: na které dopravce jste dělal? :-D Zkuste neradit za každou cenu a bude to lepší! Jak jsem vas již upozornil, hlavně v paragrafech docela plavete!:-D
Spíš než problémů při kontrole bych se obával problémů při dopravní nehodě.

Nevím, o co vám jde. Policista na ulici není schopen váš "vozík" zvážit, takže nezjistí jeho okamžitou hmotnost. Bude automaticky vycházet z největší povolené hmotnosti a je na vás, abyste se ubránil. Vy to umíte, já taky. A řeč je o dovolené. Víte přesně, jak se na to dívají "paragrafy" v Německu, Rakousku, Slovinsku, Chorvatsku, Itálii, Španělsku a nevímkdeještě?

fik
hodnocení

0x

Jednoduše,vozík může mít za autem maximálně 700 kilo. Když má samotný vozík cca 150 kilo,můžeš tam dát 550 kilo nákladu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]