Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompresor na pneumatiky u auta

Od: heterak® odpovědí: 9 změna:

Potřebuji koupit malý kompresor do auta na dohuštování pneumatiky. Pochopitelně na 12V.

Je plno druhů a nemoho si vybrat. Poradíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

peter23p*
hodnocení

2x

ten plastový nekupovat, podle mé zkušenosti nemá výkon a než to dofoukne jedno kolo o 0,5atm tak u toho budete 5min čekat.

Doporučuji ten kovový jak je tady na odkazu z autokelly, pokud to nechvátá tak stejný ale levnější májí občas v Lidlu akorát je červený. Ten mohu doporučit, mám ho už pár let a ten plastový jsem vyhodil.

Kompresor na pneumatiky u auta

Jo, tenhle mám (z Lidlu). Už pár let používání vydržel. Dal jsem na varování svého bratra, jemuž plastová atrapa odešla i když ji používal jen na bicykly.

hodnocení

A zkušenost s tímto kompresorem někdo máte? mall.cz/...

Nebo respektive s kompresory 230V/12V?

hodnocení

1x

Podívejte se sem alza.cz/... vybrat se tu dá a nedoporučuji kompresor s cenou pod 500,- Kč.

Slušný kompresor je i tady autokelly.cz/... Pokud se někomu nelíbí, že je z Kelly, není to moje věc a ta cena/kvalita je slušná.

hodnocení

0x

eva.cz/...

Je dobrý jen je nevýhoda,že nemá spínač/vypínač/ vše je jen na vytažení ze zásuvky nebo vypnutí klíčku zapalování.Ale podle mechanika-elektrikaře tyto kompresory vypínač většinou nemají.

Tento ,v odkaze uvedený , mi první fungoval bezchybně více jak tři roky,na auto,na jizdní kola. Pak spadla segerovka s ojnice a šel do kopru (po opravě běžel pár sekudn a závada se opakovala. Pak jsem koupil druhý a ten zvládnul jen 2x jízdní kolo !

hodnocení

Tak nakonec sem koupil tento : alza.cz/... tlaku na tomto kompresoru je ale naprosto špatně nakalibrovaný.Když natlakuju pomocí tohoto budíku na kompresoru pneumatiku od auta na 2,5atm. a poté kvalitním pneuměřičem ješte tlak ověřím,tak mně to ukazuje tlak v pneumatice 1 ,5atm.Budík na kompresoru tudíš ukazuje o 1atm. více než je reálný tedy správný tlak. Já to vidím na jasnou reklamaci nebo spíše na okamžité vrácení zboží ve 14.ti denní lhůtě a vrácení peněz.Je to u těchto malých kompresorů normální? Když si koupím jiný v podobné cenové relaci bude budík přesný?
29.06.17 17:48
hodnocení

.

xenofob
hodnocení

0x

už jsem vyhodil 2 podobné kompresory a nahradil je velkou ruřní hustilkou z Lidlu za 199,- Kč, až na to že z ní jednou vypadla hadička na dohuštění o pár desetin atmosféry stačí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]