Nejste přihlášen/a.
Potřebuji koupit malý kompresor do auta na dohuštování pneumatiky. Pochopitelně na 12V.
Je plno druhů a nemoho si vybrat. Poradíte?
ten plastový nekupovat, podle mé zkušenosti nemá výkon a než to dofoukne jedno kolo o 0,5atm tak u toho budete 5min čekat.
Doporučuji ten kovový jak je tady na odkazu z autokelly, pokud to nechvátá tak stejný ale levnější májí občas v Lidlu akorát je červený. Ten mohu doporučit, mám ho už pár let a ten plastový jsem vyhodil.
Jo, tenhle mám (z Lidlu). Už pár let používání vydržel. Dal jsem na varování svého bratra, jemuž plastová atrapa odešla i když ji používal jen na bicykly.
A zkušenost s tímto kompresorem někdo máte? mall.cz/...
Nebo respektive s kompresory 230V/12V?
Podívejte se sem alza.cz/... vybrat se tu dá a nedoporučuji kompresor s cenou pod 500,- Kč.
Slušný kompresor je i tady autokelly.cz/... Pokud se někomu nelíbí, že je z Kelly, není to moje věc a ta cena/kvalita je slušná.
Je dobrý jen je nevýhoda,že nemá spínač/vypínač/ vše je jen na vytažení ze zásuvky nebo vypnutí klíčku zapalování.Ale podle mechanika-elektrikaře tyto kompresory vypínač většinou nemají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.