Nejste přihlášen/a.
poradte prosim, mam Vw golf mk5 2.0 tdi 103kw mohu ho vyměnit za Bmw 330cd 150 kw ve slušně výbavě. Dekuji za každou radu
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
S čím chceš vlastně poradit?
Je jen na tobě, jestli budeš dál jezdit Golfem či jakýmkoliv jiným autem.
Proč si chceš kupovat auto podle toho, co se líbí ostatnim? Kup si auto podle toho, co se líbí tobě.
Kdybych já kupoval auto a dal přitom na rady známých, nikdy bych nekoupil C-maxe dvoulitr benzín v automatu. Ford, blázníš? Benzín, co blbneš, jedině TDI. A automat, jseš magor. Jelikož se mi líbil, tak jsem ho koupil a naprostá pohoda. Dal jsem do toho plyn a jezdí to levněji než nafta.
Kdo na cizí hlavu dá, do svý ať si n...e.
Když se ti líbí bavorák, kup ho a nedej na okolní řeči. Neb každej ti poradí něco jinýho.
Kdybych já kupoval auto a dal přitom na rady známých, nikdy bych nekoupil C-maxe dvoulitr benzín v automatu. Ford, blázníš? Benzín, co blbneš, jedině TDI. A automat, jseš magor. Jelikož se mi líbil, tak jsem ho koupil a naprostá pohoda. Dal jsem do toho plyn a jezdí to levněji než nafta.
Kdo na cizí hlavu dá, do svý ať si n...e.
Když se ti líbí bavorák, kup ho a nedej na okolní řeči. Neb každej ti poradí něco jinýho.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]