Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny... o autech nevím vůbec nic a proto jsem možná trochu moc ve stresu. budu si pořizovat nové auto a chci do něho nějaké dobré zabezpečení, které nejde zrušit rušičkou nebo odemknout univerzálním klíčem. na nějaké jsem se dívala... líbil se mi vam systém no a pak taky třeba construct. je tu někdo aut znalý co by mi byl schopný jednoduše říct výhody těch dvou zabezpečení?
díky moc všem
Na každý systém existuje způsob jak jej obejít. Pokud si budeš kupovat nějakou prémiovku,organizovaná skupina zlodějů aut pokud bude chtít tak ti je stejně ukradne. A když hackeři dokáží zničit celé sítě,nevidím důvod proč by nedokázali ovládnout elektroniku auta.
Nejlepší je asi nějaký GPS lokátor,nezávislý na akumulátoru auta a nezávislý na ostatní elektronice. Když ti auto někdo ukradne,hned vidíš kde je Ovšem i tohle jde obejít,zkušení zlodějíčci dokáží najít a odstranit,nebo deaktivovat i takové věci. V krádežích aut se točí obrovský peníze a na nový metody musí zloději najít i nová protiopatření.
Asi zcela nejbezpečnější je hlídaný parkoviště nebo velmi dobře zabezpečená garáž...na ulici je to riziko vždycky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.