Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Folie na auto ( změna barvy

Od: lzka odpovědí: 7 změna:
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kolik by mě vyšla folie na auto na karoserii , mám ford puma v červené barvě a chtěl bych změnit barvu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Vloni jsem se na to ptal známýho, co polepy dělá, ceny jsou ca. od 20 do 35 litrů, u Pumy počítej plus mínus 25.000,-

lzka
hodnocení

A to je i s prací nebo jen materiál?
jezevec*

I s prací...

lzka
hodnocení

Díky . Tak to věršina ceny je jen za práci :) asi jen tak nevíte kolik cca metrů by stačilo na celé auto?
jezevec*

Tyhle folie se dělají většinou v šíři 150 cm a na celou pumu počítej takovejch 15 metrů i s dostatečnou rezervou, hodně sežerou různý prořezy na náraznících, klikách apod...

lzka
hodnocení

Diky za radu nebyl jsem si jistej kolik metru to veme .

davidc
hodnocení

0x

Záleží jak kvalitní folie, ale většinou se cena pohybuje okolo 25 až 30 tisíc dle velikosti auta. Většina ceny je za práci, protože je to fakt piplačka a kvalitně odvedená práce zabere dost času a nervů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]