Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit vw nebo skoda

Od: beno* odpovědí: 7 změna:

Zdravím příští rok bych si chtěl koupit auto a nevím jaké prosím o rozhodnutí jestli Škoda Octavia 2 2.0tfsi nebo WV Golf 2.0gti?Díky za odpovědí

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Výborná otázka.

Mám taky jednu: mám hlad, mám si koupit rohlík nebo housku?

stany*
hodnocení

2x

Jak dlouho vlastnite ridicak?

beno*
hodnocení

Řidičák budu mít za půl roku asi se divíte proč ty to auta mám rád vytočený motor tak chci něco silnějšího přece nemůžu motor 1.1 mít v otáčkach pořád auto využiju práce,zábava(tuning srazy,),ježdění všude možně chci spolehlivost

stany*

Tak v tom pripade bych doporucil Skoda 120. Nejprve nejezdi tak 200 - 250000 km a potom uvazuj o autu s vyssim obsahem. Vyssi obsah auta neznamena vyssi spolehlivost. Ovsem bez urazky u 18ti leteho kluka je cim vetsi obsah motoru, tim vetsi pravdepodobnost ze se zabije a nekoho vezme s sebou Ja mam Citroen C4 obsah 1,4 ( pred tim Citroen Saxo 1,0 ) jezdim kazdy den, rocne najedu cca 60 - 65000km po cele republice. V autoskole te ridit nenauci, to az cas... Jinak doporucuji navstivit stranky www.chcizit.cz a popremyslet nad jejich obsahem. Auto je dobry sluha ale zly pan a v rkou 18ti leteho mladika je i velmi nebezpecna zbran. Tim jsem te nechtel urazit, spis motivovat k premysleni

beno*
hodnocení

Jo to je jasný že to nechci hned že se vyjezdím s nákym šrotem ale myslím později až se vyjezdím tak chci auto když šlápnu na plyn tak aby zrychlilo

raadek*
Jestli chces adrenalin a trhat asfalt tak Imprezu nebo BMW, ale nejdriv musis ziskat zkusenosti. Nejlepsi si jeste zajit na skolu smyku. R.

perda*
hodnocení

0x

Jak auto budete využívat? Rodina, podnikání - využijete větší kufr = Octavia II.

Obecněji: Golf - sportovnější, silnější motor, dražší náhradní servis, díly i pořizovací cena.

Octavia II - komfortnější, praktičtější, levnější, více "tuctová"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]