Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta za překročení rychlost na SK body?

Od: retrf odpovědí: 4 změna:

Jak je to s přestupkem na Slovensku, udělují body českým řidičům?

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Body v Česku za překročení rychlosti na Slovensku přidělené nedostanete. Jak je to s body pro cizince na Slovensku se musíte zeptat tam, slovenské dopravní předpisy neznám tak detailně.

petr35*
hodnocení

0x

Dobrý den, Taky by mě to zajímalo myslím si, že asi ne udělají v SK nejakou databázi na tvoje čislo řidíčáku a budou se tam přidávat informace o porušení zákona a bude se zvedat částka při další pokutě jak jsem to pochopil. Dnes jsem dostal pokutu za rychlost 50eur ptal jsem se jak je to s bodama nějak mi neodpovědel díky za upřesnění.

danys*
hodnocení

0x
Je to stejný jak tady u cizinců. Založí ti kartu s prestupkem, kterou mas vedenou v te zemi

hodnocení

0x

Na Slovensku nie sú body za dopravné priestupky,Akurát za tri závažné dopravné priestupky v roku ide sa na prekušanie a ostatné veci popritom.Inak len pokuta podľa sadzobníka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]