Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor Felicia 1,6

Od: golf2 odpovědí: 5 změna:
Zdravím dá se do Feldy 1,6 hodit motor např z Ofce nebo 4-ky Golfa 1,6 SR, 74 NEBO 75 kW? Je to bez TP. Takže tahanice po úřadech nebudou. Ve felde je 1,6 55kW a úplně špatný... Nepravidelný. Co obnáší výměna za 1,6 SR? Děkuji
doplněno 26.05.17 12:52: Melo tam byt neopravitelný

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ty motory sou uplně jiný
Plug end play to tam nedáš
Budeš muset najít schopnosti brouka pytlíka abys to tam dal navíc budeš muset překopat komplet elektriku
De vše je jen otázkou zdali ti ta námaha a čas za to stojí

fik
hodnocení

2x

Máš dobře vybavenou dílnu? Svářečku,elektro atd. Máš nějaké zkušenosti s opravami a případně víš na koho se obrátit? Pokud ne tak doporučuju tyhle nápady rozchlastat. Ty motory jsou odlišné,určitě nevyndáš motor z golfa,a plug and play jej tam nedáš. Vůbec ti nebude sedět na převodovku,na silentbloky-jak to vyřešíš?. Nebude ti sedět elektrika,budeš muset celý auto rozdělat a elektriku z golfa nějak nabastlit na tu feldí elektriku,což jako zrovna taky nebude jednoduchý a pro někoho kdo o tom nic neví.

Jestli je to bez papírů,doporučoval bych spíš sehnat jiný motor 1,6 z feldy,a doplnit jej čiplou jednotkou,sportovní vačkou a třeba si pohrát s výfukem a sáním...ten motor na lehkou feldu nejede ani v sérii nějak extra špatně,a takhle to bude celkem raketa

asd1

Vzhledem k tragický bezpečnosti ohnilý feldy je "tunění" pitomost. I finančně - sehnat jiný slušný motor, čipovat, vačka, sání atd. ho vyjde řádově dráž. Focuse v pojízdným stavu seženeš za 5k, za 20k si můžeš vybírat. A raketa to bude výrazně lepší než otuněná filcka, i blbá 1,6 má hezký projev, točí 6500 a na dvojku jede kilo - pro puberťáka bohatě stačí. A dá se čekat že při blbnutí to opře někde do škarpy, u Feldy je průšvih trefit cokoliv pevnýho už ve 40 kmh..

fik

Jsem mu poradil lepší alternativu,k tomu co si myslím o tom tunit feldu bez papírů jsem nic nepsal,samozřejmě je to pitomost. Ale upřímně ani ten fokus za 5 tis asi nebude nic moc

golf2
hodnocení

Děkuji všem za rady :)
A co se toho Focuse týče... Jo, to je pravda.
Ale já sem za odvoz sehnal Feldu :) tak mne to zajímalo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]