Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel nouzovy rezim

Od: robertbouse odpovědí: 7 změna:
Prosim o radu, mam opel astra h 2004 a nekdy po nastartovani se mi rozsviti chyba-auto se stranovym klicem a auto jede krokem..plynovy pedal nereaguje..kdyz se chyba neobjevi a normalne se rozjedu, tak se to za jizdy nestane..v servisu me napojili vymenili plynovy pedal, ze pry to byl potenciometr, ale chyba se mi objevuje stale a frekvence se zvysuje..dekuji za jakekoliv info..pripadne komu v praze to dat do opravy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Především reklamovat v servisu opravu a ať se hošani starají. Přece nebudeš vyhazovat peníze z okna*sok*

robertbouse
hodnocení

To jsem udelal, ale uz je to 3 tydny, co jsem to tam po reklamaci mel a nic, vcera jsem dostal nervy a auto si odvezl, blizi se dovolena a uz jsem lehce nervozni..
asd1

Najdi lepší servis. Na dálku - popiš detaily. Jaký přesně motor, pokud diagnostika tak jaké chyby házela, přesné chování atd. Lenochod = nejspíš padá do nouzáku a to může být asi tak 150 věcí...

asd1
hodnocení

0x

jj, reklamuj v servisu - závada neodstraněna. Metodou pokus - omyl ti vyměnili bezvadný díl a ty platíš zjištění závady (chybné), díl (měnili bezvadný) i práci (nic neopravili).

robertbouse
hodnocení

5 litru hodim za hlavu, uz na toho cloveka nervy nemam, ale shanim nekoho, kdo mi to treba do tydne opravi..

Uvědom si, že na to oni hrají. Je třeba jim pohrozit: ČOI, Živnosťák, Finančák atd atp. Dej jim písemnou výzvu k odstranění závady, pak máš něco v ruce!

kened
hodnocení

0x

Úplně stejná závada se projevovala i u mé ASTRY. Po mnoha pokusech o opravu u různých opravářů se nakonec jeden našel a závadu odstranil. Jednalo se o problém (studený spoj) v řídící jednotce motoru. Její výměnou za jinou, stejného typu pro daný motor bylo po problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]