Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu, mam opel astra h 2004 a nekdy po nastartovani se mi rozsviti chyba-auto se stranovym klicem a auto jede krokem..plynovy pedal nereaguje..kdyz se chyba neobjevi a normalne se rozjedu, tak se to za jizdy nestane..v servisu me napojili vymenili plynovy pedal, ze pry to byl potenciometr, ale chyba se mi objevuje stale a frekvence se zvysuje..dekuji za jakekoliv info..pripadne komu v praze to dat do opravy
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Především reklamovat v servisu opravu a ať se hošani starají. Přece nebudeš vyhazovat peníze z okna![]()
robertbouse
To jsem udelal, ale uz je to 3 tydny, co jsem to tam po reklamaci mel a nic, vcera jsem dostal nervy a auto si odvezl, blizi se dovolena a uz jsem lehce nervozni..
asd1
0x
jj, reklamuj v servisu - závada neodstraněna. Metodou pokus - omyl ti vyměnili bezvadný díl a ty platíš zjištění závady (chybné), díl (měnili bezvadný) i práci (nic neopravili).
robertbouse
5 litru hodim za hlavu, uz na toho cloveka nervy nemam, ale shanim nekoho, kdo mi to treba do tydne opravi..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]