Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce kdo poradí mám Felicii rv.2001 1.3 problém je v tom že když je ohřátá tak po 10-30.Km škube nejede nemá tah už jsem zkoušel vše filtr,lamba ,lišta, svíčky,klapka atd. zatím bez výsledků proto se ptám zde zda neměl někdo podobnou zkušenost Felda má najeto kolem 230000.- počítač nehlásí nic při napojení když je chladno většinou jede každou radu rád odskouším předem díky za dobré použitelné rady
Mě podobný věci na felicii dělal hall snímač-to velký čidlo z vrchu na převodoce co drží na jeden šroubeček. Když se motor zahříval,tak když byl zahřátý na 70,motor prostě vysadil,klidně pod plynem-pak dvě,tři sekundy počkat a pak to zase chytlo. Než se to zahřálo tak to taky různě škubalo,po úplném zahřátí už to jelo většinou dobře,ale podle mě budeš mít problém v tomhle-nebo můžeš prvně pro jistotu to čidlo vyndat,pořádně očistit-může být zabordelený bordelem ze spojky,vyčistit kontakty a stříknout kontakt sprejem. Pokud nepomůže tak si z vrakáče nebo od někoho půjčit jiný a dál už uvidíš.
Taky zkontroluj hadičku k regulátoru paliva,může být už rozdrolená a jak to saje falešný vzduch,rovněž to může dělat takový problémy
Z jiného soudku: Já jsem měl podobné problémy poté, co se přerušil/nepřerušil kostřící pásek motoru. Už si přesně nepamatuji jeho umístění, měl jsem od té doby x aut, ale myslím, že byl jako přemostění silentbloku někde na převodovce. Nepravidělně hlavně při ohřátém motoru ta mrcha škubala, párkrát si vzpomněla, že nepojede vůbec a dost dlouho mi trvalo na to přijít
Ovšem myslím, že ten hall snímač je pravděpodobnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.