Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zřejmě se to zde už řešilo několikrát,ale nejsem z toho moc moudrý. Taky mám problém s přívěsem Sport Jacht r.v. 1991, kde je nečitelný výrobní štítek , vyraženy jsou pouze poslední 3 čísla, kam se ztratily ty ostatní údaje, opravdu netuším,zřejmě byly jen natisknuté v černém pozadí. Vlek jsem kupoval před 25 lety.Jak jsem se předběžně informoval,nemá ani cenu s takto nečitelným štítkem na STK ani jezdit.V jedné z otázek tu někdo psal, že štítek zcela odstranil a vyrazil VIN podle TP na oj, kde ale toto číslo z továrny nikdy vyraženo nebylo.Opatrně jsem odstranil tovární barvu z celé oje a po číslu nikde ani památky.Nemám v tom tedy vůbec jasno.Pokud si nechám zhotovit nový štítek s platnými údaji dle TP a přinýtuji ho namísto starého nečitelného, vlek kontrolou STK neprojde,protože mu bude chybět číslo vyražené na oji? Jak mám postupovat, aby přívěs prošel. Na internetu je hodně firem,které štítky zhotovují,ale přijde mi to dost drahé vzhledem ke stáří přívěsu - např. firma Buchta, asi 1500,- . Postačí náhradní vyražení v.č. po schválení úřadem nebo je ten štítek opravdu nezbytný? Nemám přívěs,který je naprosto technicky v pořádku, má novou podlahu,ložiska, pneu,žárovky, nátěr shodný s barvou v TP...nechat raději ekologicky zlikvidovat za nemalý poplatek, aby mohl úřednický šiml hlasitě řehtat? Je mi z tohoto státu opravdu zle.
Tak já to budu (STK) absolovovat v pondělí ,ale informoval jsem se u techniků (nezávisle u tří) a tento vozík vyroben před rokem 1995 nemá vyraženo výrobní číslo na rámu a ani nemusí ale pouze štítek.Ten štítek vám udělají tady za 550 buchtara.cz/... a tady dokonce za 300 eshop-rychle.cz/... záleží na výrobci.Jinak ho zlikvidovat je škoda tyto vozíky s TP se prodávají i od 4000 kč. A kolik máte čísel v TP já pouze 4 a ty také na štítku ale čitelnost nic moc tak jsem zvědav
naše legislativa se za 25 let měnila, kdysi měl vozík jen výrobní štítek, později také výrobní číslo na oji a vozíky schválené a vyrobené podle EU legislativy mají už 17-místné VIN vyražené na pevní části + výrobní štítek
Na každé vozidlo se díváme z pohledu v té době platné legislativy, vyrážení čísla tam, kde se nikdy nevyráželo je proto nesmysl...ale v našem bazmekistanu se dějí neuvěřitelné věci a náš život řídí technicki STK? navíc za naše peníte...to co bylo 25 let ok je dnes problém
Někde v Záběhlicíéch má dnes firma sportjacht sídlo, zavolal bych tam a pořádal o vyjádření, co má tento vozáík mít...pokud jen štítek, vyžýdal bych si potvrzení...štítekl bych vyměnil a pak bych jel na STK...
s tím POTVRZENÍM...pokud by vzniknul problém okamžit bych si stěžoval na odboru dozoru a kontroly MDCR
Sice je ta otázka už X let stará, ale ta poslední odpověď by mohla někoho zmást.
Takže na vozíku MUSÍ být něco fyzicky vyražené. Buď VIN - pokud byl přidělen, nebo alespoň výrobní číslo, které je ve velkém TP.
S prohlášením výrobce, že vozík před 20 lety měl jen štítek, neuspějete - změnil se zákon a vyražené číslo se musí doplnit na všechna starší vozidla bez ohledu na rok výroby.
Dobrá zpráva je, že na vozík si to může nabouchat kdokoliv sám, pokud má 10mm raznice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.