Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlumiče octavia 1.9Tdi

Od: roman104* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám takový problem už si nevým rady mam octavcu 1,9tdi 81kw r.v.2000 koupil jsem tlumice bilstein na internetu u f.rozvody.cz byli plynove 2-3tydny docela dobry ale pak hruza kolibani a nestabilita pak asi po pul roce vymena za plynokapaline vepredu bilstein a vzadu sach a zase za tri tydny to same vymenil i vsechna pera do zadu mi dal s combika a nic moc jestli mam na nich najezdeno 5000 to je moc.A ještě něco prí rychlosti 30-40km citim chveni auta muze to byt homoklouby.Děkuji za radu Roman A ten test je tak po 2500km

Tlumiče octavia 1.9Tdi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To je nějak divne. Pouzivam bilstein a je to pak tvrdai jak origo. Si kup sportovní podvozek a budeš jezdit jak s zebrinakem.

mnd®
hodnocení

0x

Není to koupený z druhé ruky a bouraný a ohnutý rám?

roman104*
hodnocení

Ne neni kdyz jsem to kupoval melo to 6 roku to zaclo az jsem zacal menit tlumice taky to jede jak na zebrinaku takove poskakovani a cim takove kolibani

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]