Nejste přihlášen/a.
Mám Fiat Brava 1,6 16V,benzin.Stává se mi,že když dojíždím ke křižovatce a vyřadím rychlost,tak mi spadnou otáčky a zhasne motor.Automechanik mě vyčistil škrtící klapku,ale dělá mi to pořád.Čím to může být?
Tak takový problém jsem měl u Peugeotu a navíc mi i po vytažení klíče ze zapalování běžel motor stále. V servisu si také nevěděli rady až potom mi jeden automechanik vyměnil nějaká relátka,prostříkal konkordem a bylo po problémech. Proto radím výměnu relátek.
Tak přesně to jsem řešil nedávno u golfu 3. Při dojíždění na křižovatku motor zhasl. Pak jsem zjistil, že je to sešlápnutím brzdy. Na místě při nastartovaném motoru a sešlápnutí brzdy auto zhaslo.( a to i když jsem zapnul např. topení). Auto prošlo snad všemi servisy v okolí a problém se podařilo vyřešit asi po třech měsících, ale bohužel nevím jak. Zřejmě nějakým podlakem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.