Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace s androidem

Od: jobik odpovědí: 9 změna:

Ahoj, nemáte někdo navigaci do auta, která běží na androidu? Dost často v práci na někoho čekám v autě a někdy fakt dlouho a mít třeba možnost si na tom pustit film by nemuselo být špatný.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hergott
hodnocení

3x

V aute uz roky pouzivam tablet misto navigace,ted mam asus,ma dobry prijem druzic.Jako navigaci ma nainstalovany Sygic,je gratis ke ztazeni.Koupil jsem na aukru za dve stovky aktivacni kod,takze se neustale zdarma aktualizuje a je prenositelny na dalsi zarizeni.Sygic vyuziva myslim mapove podklady tomtomu.

jobik

A jak máš ten tablet přidělanej a kde ho máš umístěnej? Já právě nechci nic takhle velkýho, aby mi tam někde překáželo. A navíc kvalitnější tablet asi stojí celkem dost peněz ne?

xxxyy

zajimal by me jaky tablet presne

hergott

Pouzivam asus ME173X,vybiral jsem ho prave kvuli dobrym recenzim na gps.

jobik

Ten už novej ani neseženeš. A kde ho přesně máš připevněnej a jak ho máš připevněnej? To sis vyrobil vlastní držák?

hergott

Tablet uz neprodavaji,ale dnes uz sezenes lepsi.Drzak mam kupovany,normalne s prisavkou na sklo,primo na tablety.

jobik

A ta přísavka normálně drží? Dost jsem četl na internetu, že díky těm otřesům se to často odlepuje.

hergott

Normalne to drzi,nic se nedlepuje.Naopak jsem mel problem ho po roce sundat ze skla,byl jak prilepenej,musel jsem opatrne.Koukal jsem doma na krabici ten drzak je YARVIK YAC 350,ale netusim jestli se jeste prodava.Mozna ho nahradil novejsi model.

jobik

Já se bojím toho, že ten tablet je moc velikej a bude mi tam překážet. A hlavně si nejsem jistej, jak moc je u levnějšího tabletu přesná gps, protože co jsem dřív mě mobil, tak strašně dlouho trvalo než naběhnul signál gps a moc přesný to nebylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]