Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chápu, že identifikace závady tímto způsobem je o ničem, ale aspoň bych to potřeboval zkusit. Jedná se nejstarší model Peugeot Partner v benzínu. Před pár týdny jsem si všiml, že občas při studenějším startu běží motor jen na 3 válce. Po chvilce šel motor na všechny. Nyní když otočím klíčkem a chci nastartovat, motor začne točit, ale po cca 1 sekundě okamžitě přestane. Ozve se takové lehké cvaknutí, jakoby někde v elektrice. O autech nic nevím, takže mě jako laika napadá závada na startéru nebo rozdělovač (v tomto případě hrazda). Při poslední cestě se mi toto stalo při prvním pokusu a při druhém motor točil normálně, ale aby chytnul musel jsem točit delší dobu než je obvyklé a trochu přidat plynu. Po nastartování jsem raději musel motor držet pod plynem, protože si myslím, že běžel tak na 2 válce, podle toho jak se celé auto klepalo. Díky za případné podněty. Vím, že servis budu muset navštívit.
Že by fouklé těsnění (prasklá palice) způsobovala tak špatné starty? nevím nejsem si tím tak jistý ale pokud máte opravdu tuto závadu?!
Jinak u PSA občas zlobí ele.část spínačky při které starty vypadají obdobně jak jste popsal.A chcípání na volno po startu může způsobovat vadný volnoběžný či obtokový nebo také krokový motůrek.Vada zapalovací lišty (rampy -či jak píšete hrazdy) se projevuje jinak.cukání při prudkém přidáním plynu,při lehkém jakoby pírkem pak vše OK.
Toto mi řekli v servisu. Že válec naplněný vodou nejde stlačit, proto se motor netočí. Z chladiče lehce ubývá kapalina. Při vyšroubování svíček a protočení motoru vylétla z válců voda. Poté nastartování zcela bez problému. Mohla by být hlava prasklá tak aby voda nešla do oleje? Emulzi nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.