Nejste přihlášen/a.
dobry vecer,nedavno jsem si poridil do auta zpetne zrcatko se zaznamovou kamerou a couvaci kamerou,cca po mesici se mi zacalo vypinat a hned zapinat tak jsem zkontroloval jak drzi zasuvka v zapalovaci a na zastrcce jsem pomalu neudrzel ruku jak to bylo teply(zastrcka = nabijecka od vyrobce zrcatka) zajimalo by me proc to bylo tak rozpaleny? zkusil jsem origo nabijecku vymenit za silnejsi z 1A na 1,5A jenze dneska uz se taky zaclo zrcatko vypinat,cim to muze byt?stale slaba nabijecka?slaba pojistka v nabijecce nebo vadna interni baterie v zrcatku?
Napájecí adaptér se mi "rozpadl" asi po půl roce.Koupil jsem šnůru miniUSB-USB a zrcátko tímto napájím.Používám také jako vy,adaptér s 2x12V a 2xUSB...zrcátku stačí 5V z USB.
To není o slabé nabíječce, zvýšená teplota je celkem normální, pokud na nabíječce udržíš ruku a nespálíš se. Kamera vypíná proto, že v zásuvce je špatný kontakt a kamera reaguje zapnutím/vypnutím na přerušení nebo obnovení dodávky proudu. Je tak konstruovaná a dočteš se o tom v návodu k obsluze.
Ten rozbočovač mám také, má nekvalitní plech na spodních kontaktech zásuvek. Plech oxiduje a dochází k nekontrolovatelnému zapínání a vypínání dodávky proudu pro kameru, na což kamera reaguje již popsaným způsobem.
Zkus při odpojeném rozbočovači ostrým šroubováčkem ty spodní kontakty vyčistit, oškrábat a zdrsnit. Mně to pomohlo a je pokoj.
Tedy "závada" bude nejspíš úplně jinde, než odhaduješ ty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.