Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Včera jsem nechal vyměnit prasklé čelní sklo na služební Fabii II.Při přebírání jsem sklo s kolegou ze zaměstnání vizuálně zkontroloval a zdálo se nám v pořádku.Dneska dopoledne jsem zjistil podélnou prasklinu na straně spolujezdce asi 7 cm dlouhou.Máte nějakou teorii jak se to mohlo stát?Auto je staré 11 měsíců a žádná havárie s ním nebyla.Mám z toho dost nepříjemný pocit.
zdravím něco málo o tom vím může to být vada skla která při výrobě tkz,laminace když se mezi skla vkládá folie která se pří velký teplotě a tlaku natahuje se vytvoří pnutí nebo to může způsobyt špatně naohybaná skla vím o čem mluví deně jsme jich dělali cca1100 za směnu co se toho vyhazelo ani nemluvě nebo nějaký moula který to přední sklo špatně usadil určitě reklamujte.
Pokud je sklo prasklé od kraje,došlo k poškození okraje buď při montáži anebo při dopravě a skladování.Rozhodně to reklamujte!A počkejte si při výměně,jestli na okraji skla nebude vidět vyštípnutý kousek.
JABRAKA
Ani jedna tvoje domněnka nevede k rozuzlení této záhady. Žádný vyštípnutý kousek být vidět nemusí, protože sklo je zalito lepidlem. Kolega píše, že po montáži sklo s kolegou vizuelně zkoukli a nic. Takže bych zkusil hledat příčinu, co vede k pnutí kastle při lepení - auto musí být v rovině a jestli také nedochází ke křížení kastle z důvodu mechanické závady na tlumičích, uložení motoru atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.