Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vejdou se 3 autosedačky do Fordu?

Od: katulka odpovědí: 12 změna:

Dobrý den.

Vejdou se do FORD C MAX r.v.2004 3autosedačky?Resp.jedno vajíčko a dva podsedáky?Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nechci být špatným prorokem ale viděl jsem nějaké testy DéTestu a jediný auto kam se regulérně vešly tři dětské sedačky byl jedničkový renault scenic A po ukončení jeho výroby se už doporučovala pro větší rodiny sedmimístná Zafira. Snad byl tehdy ten test dělaný na opravdové sedačky a podsedaků se to netýká. Přeju vám abych neměl pravdu.

hodnocení

0x

Ano, podsedaky dozadu a vajicko vedle ridice.

hodnocení

0x
To radeji s-max

prazskejpepik*
hodnocení

0x

nikdy jsem to nezkoušel, ale proč by to nemělo jít, když jsem dozadu narval exmanželku, extchýni a expratchýni. Ford Focus MKI combi :-D

asd1

Autosedačka je širší než tchýně ;) Do Focusu se tři plnotučné autosedačky nevejdou, dvě a podsedák už ano. C-max by měl být stejěně široký.

Podsedák je spíš nouzovka aby se vlk nažral a policajt nemohl pokutovat (žádná ochrana při bočním nárazu), doporučuju nebýt lenoch a dát normální autosedačku.

prazskejpepik*

tak to jsi jim zalichotil :-D

hodnocení

0x

Mám vyzkoušeno 2 autosedačky a narvanej podsedák - nyní 2 podsedáky a autosedačka. 3 autosedačky se vedle sebe nevejdou.

katulka
hodnocení

Dekuji.takze..2 podsedaky a vajicko se da?je to aspon trosku pohodlne?zapinani atd?dekuji.
asd1

To musíš vyzkoušet na konkrétní sestavě... Mmch. C-max 2004 nejspíš bude shnilej ;)

katulka
hodnocení

Predpodkladam, ze te sklamu, ale my jsme s tim autem spokojeni i kdyz je stare, shnile urcite neni a nemame s nim zadny problem, neinvestujeme do oprav, slape jak ma.
asd1

Fikuse 2004 mam taky a i přes nejlepší dostupnou péči to hnije jak felda :/ Sundej nadkolí a koukni na začátky/ konce prahů, dost možná se vyděsíš ;) Těch problémových míst je víc... Koroze je největší slabina FF MK1, jinak to je výborný auto.

Taky zastávám názor že Fordy rezatí že všech evropských značek snad nejhůř. Ale lidi to kupujou a jsou spokojení tak to nebudu nikomu rozmlouvat. Takovou pozinkovou ochranu jakou měl můj 23 let starý Citroen AX už dneska žádné nové auto mít nebude a ani nebude potřeba, ty otáčkáma vyhnané tříválce Bi turbo s převodovkama za 40000 budou po deseti letech odepsaný na motor a za rozumný peníze neopravitelný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]