Ak je to z vlekom, a nie návesom,Tak si nadchádzajte do zákruty tak,aby vám zadné kolesá nešli po obrúbnikoch alebo priekope.Ak budete cúvať,tak sa snažte,aby vám vlek v spätnom zrkadle vyčnieval spoza zadného rohu okolo 10-15 cm inak sa vám bude križovať vlek.
Hele, to se naučíš až praxí. V autoškole poslouchej instruktora, dej mu najevo, že on je pánem. Buď to dáš, nebo ne. Rady jsou o ničem. Až časem zacouváš do prostoru, kde je to na chlup, tak to pochopíš. Ať ti to vyjde. Budeš s návěsem nebo přívěsem? Návěs je jednodušší Prostě je to o intuici.
ce
V autoškole se jezdí vlekem ani předtím jsem nejezdil s vozíkem za autem Jezdit budu přívěsem Iveco valník s plachtou a přívěs s plachtou Kdyby to byl tahač s návěsem stim bych si více věřil než s přívěsem
No prostě tam musíš vidět tu geometrii a osy, jak jdou... Já to taky dělal v autoškole s vlekem. No, moc mi to nešlo samozřejmě. Pak praxe od mazáka s návěsem. Jednou jsem ti takhle couval do vrat s přívěsem, když mě kolega požádal... neuměl. Poradit těžko... Zkus to v autoškole dát, v praxi se to naučíš i poslepu, pokud nejsi totální magor. Tak asi tak.
Když jsem dělal sk E já, tak si zk. komisař při zastavení u chodníku, hodně hlídal, aby jsme ani autem, ani vlekem, nestáli ani kousíčkem pneu na obrubníku. Vyhazoval za to.
Návěsové soupravy jsou pro autoškolu vyhozené peníze, jelikož samotný tahač pak nejde použít pro výcvik C. Ale používají se tandemové přívěsy (ty bez točnice) se kterými se couvá jednoduše, jako s autem a vozíkem a jízda vpřed je lepší než s návěsem. Akorát kvůli spojení soupravy je lepší přijít v monterkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.