Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta

Od: bob111* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám dotaz.Kupoval někdo auto v Mototechně? Je to údajně součást AAA a prodávají tam skoro nová auta ,některá

i v záruce.Proč to neprodávají přímo v AAA? Četl jsem dost špatných věcí o nich a sám mám takovou zkušenost,že

jsem volal na jedno auto na centrálu.Paní mi řekla,že mi ho do dvou hodin dovezou zadarmo na blízkou pobočku

a navíc mi dají slevu. Bohužel tam nic nebylo a vedoucí mi řekl,že zadarmo nic nevozí,to se platí.Tak jsem je

poslal do ... a šel pryč.Ale můj kolega zase kupuje jen tam a dobrý.Tak už fakt nevím.V malých bazarech všechno

dovezené z D.servisní knížky vyplněné jednou tužkou i rukou,nevíte o tom nic. Hezký den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud chceš nějakou jistotu, tak neber dovoz. S těma serviskama se dost sachuje. Potom si vyhlidni auto, opis vin a pokud ti ukazou velký to, což semozna budou skubat, tak pokud ziskas číslo poslední stk, zjistis něco o kilometrech zdarma na netu. Dále je možnost přesnější, jít s vinem na stk a získat výpis, ale nevím jestli to jen tak dají, nebo je potřeba znamost. Dále kromě cebie se dají skrze pojistovnu zjistit skodne udalosti včetně fotek. Poslední stránka a nejdůležitější je celkový stav auta. Budou na tebe urcite nalehat, hlavně se neunahlit. Dukladna optická prohlídka nejlíp na slunci. At se pak nedivis. Dost často jsou pomackane prahy zespod a moc to nejde na první pohled vidět, pokud to není na zvedaku.

peyrac
hodnocení

0x

Ano, v malých bazarech falšují servisky primitivně, ve velkých sofistikovaně, ale výsledek je stejný.

Jinak s AAA mám jen špatné zkušenosti a už bych tam nic neprodal ani nekoupil.

satak
hodnocení

0x
Doporučuji vozidla vykoupená za účelem protihodnotou,při koupi nového auta.(zejména v Autosalonech).Záleží co a jak starého chcete koupit...

hodnocení

0x

Můj názor-je jedno kde koupíte zda-li v mototechně,v ESA, v AAA. nebo v Davocar či případně u některých sousedů, dobře se dá koupit všude,stejně tak jako špatně. Záleží jak si vybíráte a nakolik tomu rozumíte.Znám případ si 3 osob kupujících v AAA-první-dvě auta a spokojenost na 1 s hvězdičkou. druhý nekoupil ale s jejich jednáním byl velmi spokojen-přijeli pro něj odvezl do bazaru odvezli z5 a pak mu ještě přistavili pro změnu v nejbližším kde si dojel sám ještě další auto, třetí po 5 letech vlastnictví přišel že je auto kradené- v áčkách mu dali jiné s jeho JEN s doplatkem rozdílu ceny 1. při koupi a druhého

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]