Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz.Kupoval někdo auto v Mototechně? Je to údajně součást AAA a prodávají tam skoro nová auta ,některá
i v záruce.Proč to neprodávají přímo v AAA? Četl jsem dost špatných věcí o nich a sám mám takovou zkušenost,že
jsem volal na jedno auto na centrálu.Paní mi řekla,že mi ho do dvou hodin dovezou zadarmo na blízkou pobočku
a navíc mi dají slevu. Bohužel tam nic nebylo a vedoucí mi řekl,že zadarmo nic nevozí,to se platí.Tak jsem je
poslal do ... a šel pryč.Ale můj kolega zase kupuje jen tam a dobrý.Tak už fakt nevím.V malých bazarech všechno
dovezené z D.servisní knížky vyplněné jednou tužkou i rukou,nevíte o tom nic. Hezký den.
Můj názor-je jedno kde koupíte zda-li v mototechně,v ESA, v AAA. nebo v Davocar či případně u některých sousedů, dobře se dá koupit všude,stejně tak jako špatně. Záleží jak si vybíráte a nakolik tomu rozumíte.Znám případ si 3 osob kupujících v AAA-první-dvě auta a spokojenost na 1 s hvězdičkou. druhý nekoupil ale s jejich jednáním byl velmi spokojen-přijeli pro něj odvezl do bazaru odvezli z5 a pak mu ještě přistavili pro změnu v nejbližším kde si dojel sám ještě další auto, třetí po 5 letech vlastnictví přišel že je auto kradené- v áčkách mu dali jiné s jeho JEN s doplatkem rozdílu ceny 1. při koupi a druhého
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.